Notebookcheck Logo

Oxa breathing wearable met real-time biofeedback is crowdfunding op Kickstarter

De Oxa breathing wearable kan direct inzicht geven in biometrische gegevens zoals ademdiepte en -snelheid. (Beeldbron: Oxa)
De Oxa breathing wearable kan direct inzicht geven in biometrische gegevens zoals ademdiepte en -snelheid. (Beeldbron: Oxa)
Nanoleq is momenteel bezig met crowdfunding voor de Oxa breathing wearable, die naar eigen zeggen een wereldprimeur is. De gadget kan real-time gegevens leveren voor gezondheidsmetriek zoals je ademhalingsdiepte en -snelheid. Met de bijbehorende app kun je ademhalingstechnieken oefenen die je gezondheid en welzijn na verloop van tijd kunnen verbeteren.

De Oxa ademende wearable is aan het crowdfunden op Kickstarter. Nanoleq, het bedrijf achter de gadget, beweert dat het de eerste wearable is die gewijd is aan de ademhaling, waardoor je inzicht krijgt in de effecten van je ademhaling op je lichaam en geest. Oxa kan real-time biometrische inzichten bieden over een breed scala aan statistieken, zoals de snelheid en diepte van je ademhaling, evenals je hartslag en HRV. Bovendien kunt u de gadget 's nachts dragen om inzicht te krijgen in uw slaapkwaliteit.

De Oxa Sensor wordt in een speciaal gemaakt shirt of bh geklemd, waardoor de wearable metingen kan verrichten. Het bedrijf heeft gamification gebruikt om gebruikers te leren hoe ze hun ademhaling kunnen optimaliseren. Je kunt de bijbehorende app gebruiken om toegang te krijgen tot geleide oefeningen op maat, met de optie om visuele aanwijzingen of soundscapes toe te voegen voor diepere ontspanning. Na verloop van tijd suggereert Nanoleq dat u uw stressniveaus zult verminderen en uw vermogen om te focussen zult verbeteren

Je kunt de Oxa breathing wearable momenteel ontvangen wanneer je €239 bijdraagt aan de Kickstarter-campagne. Dit laagste pledge-niveau omvat het Oxa Shirt, de Oxa Sensor en toegang tot de Oxa Life app. Het bedrijf levert aan veel landen, zoals de VS, Australië en het Verenigd Koninkrijk, met leveringen die rond maart worden verwacht.

De Oxa ademhalingssensor kan worden bevestigd aan een speciaal ontworpen t-shirt of bh. (Beeldbron: Oxa)
De Oxa ademhalingssensor kan worden bevestigd aan een speciaal ontworpen t-shirt of bh. (Beeldbron: Oxa)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > Oxa breathing wearable met real-time biofeedback is crowdfunding op Kickstarter
Polly Allcock, 2022-11-24 (Update: 2022-11-24)