Notebookcheck Logo

OnePlus Pad Go: ontwerp- en displayspecificaties bevestigd voor aankomende mid-range tablet

De OnePlus Pad Go heeft een vertrouwd ontwerp met een aangepast achterpaneel om hem te onderscheiden van OnePlus' eerste tablet. (Afbeelding bron: OnePlus via Digital Trends)
De OnePlus Pad Go heeft een vertrouwd ontwerp met een aangepast achterpaneel om hem te onderscheiden van OnePlus' eerste tablet. (Afbeelding bron: OnePlus via Digital Trends)
OnePlus heeft onthuld dat er een nieuwe Android tablet in ontwikkeling is. De tablet, waarvan bevestigd is dat het de OnePlus Pad Go wordt, zou veel van de functies moeten behouden die indruk op ons maakten toen we de OnePlus Pad reviewden, maar tegen een lagere prijs.

OnePlus is begonnen met het teasen van de lancering van zijn volgende Android tablet. Het bedrijf heeft tot nu toe slechts één tablet gelanceerd. Desalniettemin is deOnePlus Padindruk op ons gemaakt toen we hem eerder dit jaarmede dankzij de stevige aluminium behuizing, Dimensity 9000 chipset en 144 Hz scherm.

Zoals verwacht wordt de volgende tablet van het bedrijf de OnePlus Pad Go, waarvan het eerste bewijs eerder deze maand opdook. OnePlus heeft niet alleen het bestaan van de tablet bevestigd, maar ook een promotionele afbeelding gedeeld met Digital Trends. De OnePlus Pad Go is gebaseerd op dezelfde vormgeving als het reguliere model, zij het met een licht aangepast ontwerp aan de achterkant.

Meer specifiek heeft OnePlus de Pad Go een grotendeels matte achterkant gegeven. Het bovenste gedeelte heeft echter een geborsteld metalen uiterlijk zoals de OnePlus Pad. Het lijkt erop dat de Pad Go ook een 7:5 beeldverhouding heeft. Digital Trendsmeldt dat hij zal werken met 2.4K, vergeleken met 2.8K voor deOnePlus Pad. Op dit moment lijkt het erop dat OnePlus de Pad Go eerst in India zal lanceren, waar het zal worden geleverd met OxygenOS 13 gebaseerd op Android 13. Het bedrijf heeft een wereldwijde release echter nog niet uitgesloten.

(Afbeeldingsbron: OnePlus)
(Afbeeldingsbron: OnePlus)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 09 > OnePlus Pad Go: ontwerp- en displayspecificaties bevestigd voor aankomende mid-range tablet
Alex Alderson, 2023-09-18 (Update: 2023-09-18)