Notebookcheck Logo

OnePlus 11 achtercamera specificaties onthuld in aanloop naar aanstaande lancering

Bekijk alvast de camera's van de 11. (Bron: OnePlus)
Bekijk alvast de camera's van de 11. (Bron: OnePlus)
OnePlus heeft nog tot morgen (4 januari 2022) om de 11 te onthullen als zijn eerste top-end Android smartphone van het jaar. Het heeft er echter voor gekozen om zijn drievoudige achtercamera set-up voorafgaand aan dit evenement te onthullen. Het merk beweert dat elke shooter van "vlaggenschip" kwaliteit is - echter, een bepaald on-trend, cutting-edge attribuut dat veel fans misschien hadden willen zien, is officieel weggelaten.

OnePlus doet momenteel zijn best om elke minuut voor zijn 11 lanceringsevenement in China vol teasers op Weibo te verpakken, die bijvoorbeeld onthullen bijvoorbeeld dat het scherm van het komende Android vlaggenschip "true LTPO 3.0" en Dolby Vision.

Dan weer, het merk heeft dit paneel verlaten specs in meer precieze details aan de verbeelding voor nu, liever concentreren op de achtercamera's in plaats daarvan. Zij zijn 3 in aantal, reeds bekend om komen in een vernieuwde, ronde bult tot nu toe. Echter, OnePlus heeft ervoor gekozen om vooraf een bepaalde pleister af te scheuren: geen van hen wordt een 1-inch sensor.

Niettemin dringt het merk erop aan dat de ronde module vol zit met waardevolle mobiele CMOS, met de nieuwe Sony IMX890 als de belangrijkste schutter van de 11. Het zal worden vergezeld door een "professionele 2x portret lens" gebaseerd op de 32MP IMX709, met de 48MP IMX581 voor ultra-groothoek opnames.

OnePlus beweert dat deze zullen resulteren in een aanzienlijke toename van de lichtgevoeligheid: de IMX709 zou bijvoorbeeld tot 416% meer licht binnenlaten en zal worden aangevuld met functies zoals de eigen"RAW domain computing technology" voor potentieel verliesvrije beeldopname in het prominente gegevensintensieve formaat

Dat is niet alles wat de 11 te bieden heeft: de drievoudige camera's krijgen ook een 13-kanaals multispectrale sensor om de ingebouwde Hasselblad-geïnformeerde kleur wetenschap. OnePlus' camera partner heeft ook zijn naam gezet op 2"klassieke lens blur effecten"te vinden in de camera-app van de 11.

Ondanks het onthullen van deze geheimen, zal OnePlus waarschijnlijk nog meer te zeggen hebben over het komende premium toestel op 4 januari, 2022 vanaf 14:30 Beijing tijd (07:30 CET).

Koop de OnePlus Nord Buds op Amazon

OnePlus hypet de achtercamera's van de 11 in detail. (Bron: OnePlus via Weibo)
OnePlus hypet de achtercamera's van de 11 in detail. (Bron: OnePlus via Weibo)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 01 > OnePlus 11 achtercamera specificaties onthuld in aanloop naar aanstaande lancering
Deirdre O'Donnell, 2023-01- 4 (Update: 2023-01- 4)