Notebookcheck Logo

OnePlus 10T lekt in unboxing video met 160 W stroomadapter, first-party case en maatvergelijkingen

De OnePlus 10T ondersteunt geen draadloos opladen, in tegenstelling tot de OnePlus 9. (Beeldbron: NTFTW)
De OnePlus 10T ondersteunt geen draadloos opladen, in tegenstelling tot de OnePlus 9. (Beeldbron: NTFTW)
De lancering van de OnePlus 10T is nog maar een dag verwijderd. Een unboxing video is echter al geland op YouTube. De video toont de functies van het toestel, het ontbreken van draadloos opladen en de 160 W stroomadapter, en vergelijkt de OnePlus 10T met andere recente smartphones zoals de Nothing Phone (1), Galaxy Note 20 Ultra en de iPhone 13 Pro Max. In dezelfde video worden ook OnePlus' first-party hoesjes voor de OnePlus 10T uitgelicht.

YouTuber NTFTWheeft de eerste hands-on video gepubliceerd van de OnePlus 10T, een smartphone die OnePlus morgen wereldwijd zal aankondigen. Getiteld 'Embargo's are Overrated', NTFTWdetails niet alleen de smartphone, maar ook de gebundelde accessoires en first-party cases. Het is nog maar de vraag of de video actief blijft tot de lanceringsdag, maar we hebben screenshots bijgevoegd voor het geval OnePlus de video om de een of andere reden terugtrekt.

Zoals verwacht, levert OnePlus een voedingsadapter bij de OnePlus 10T, evenals zijn kenmerkende rode oplaadkabel. Uitgerust met een 4.800 mAh batterij, heeft de OnePlus 10T een 200 mAh lagere capaciteit dan de OnePlus 10 Pro. Maar terwijl de laatste zijn 5.000 mAh batterij en 80 W kan opladen, kan de OnePlus 10T tot 150 W trekken. Verrassend genoeg bundelt OnePlus een 160 W stroomadapter, wat impliceert dat ofwel 10 W op tafel blijft liggen of 10 W verloren gaat aan warmte en andere inefficiënties. Overigens heeft OnePlus ook een USB Type-A naar Type-C adapter in de doos, althans voor de Noord-Amerikaanse modellen.

(Afbeelding bron: NTFTW)
(Afbeelding bron: NTFTW)
(Afbeelding bron: NTFTW)
(Afbeelding bron: NTFTW)

Bovendien, NTFTW belicht twee first-party cases tegen het einde van de video, waarvan we een afbeelding hierboven hebben ingesloten. Aan de ene kant is er een effen zwarte case die het achterpaneel van de OnePlus 10T weerspiegelt. Aan de andere kant heeft OnePlus een tweede hoesje gemaakt met talloze uitsparingen, waarvan NTFTW opmerkte dat het leek op iets dat hij zou 3D-printen. Wordt op de markt gebracht als de Glacier Mat Case (Grey), OnePlus beweert dat het een uniek ontwerp met premium bescherming en een duurzame pasvorm heeft.

Afzonderlijk, NTFTW heeft de grootte van de OnePlus 10T vergeleken met de Nothing Phone (1), Galaxy Note 20 Ultra en de iPhone 13 Pro Max. Het zal niet verbazen dat een smartphone met een 6,67-inch display ongeveer even groot is als deze drie smartphones. De OnePlus 10T is echter een tikkeltje smaller dan de Nothing Phone (1). Ook zal de OnePlus 10T lanceren met een Snapdragon 8 Plus Gen 1 chipset, maximaal 16 GB RAM en 256 GB opslag en een 50 MP primaire camera.

Koop de OnePlus 10 Pro op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > OnePlus 10T lekt in unboxing video met 160 W stroomadapter, first-party case en maatvergelijkingen
Alex Alderson, 2022-08- 3 (Update: 2022-08- 3)