Notebookcheck Logo

OnePlus 10T: OnePlus geeft commentaar op ramp met duurzaamheidstest door schijnbare structurele problemen te verwerpen

OnePlus beweert dat er geen problemen zijn met de structurele integriteit van de OnePlus 10T. (Afbeelding bron: JerryRigEverything)
OnePlus beweert dat er geen problemen zijn met de structurele integriteit van de OnePlus 10T. (Afbeelding bron: JerryRigEverything)
Volgens OnePlus is er niets met de OnePlus 10T, ondanks JerryRigEverything's bewijs van het tegendeel. Na de bevindingen van de YouTuber te hebben afgewimpeld, houdt OnePlus vol dat de OnePlus 10T stabiel genoeg is voor dagelijks gebruik en met succes alle interne testprocedures heeft doorstaan.

Vorige week heeft JerryRigEverything de OnePlus 10T, de nieuwste vlaggenschip smartphone van OnePlus, aan de tand gevoeld. Om samen te vatten, de OnePlus 10 Pro deed het slecht in de duurzaamheidstest van de YouTuber, zoals we eerder bespraken eerder dit jaar. Helaas, voor OnePlus, deed de OnePlus 10T het niet veel beter. In plaats daarvan bleek het toestel bijna net zo kwetsbaar als deOnePlus 10 Pro, die JerryRigEverything met zijn blote handen in tweeën splitste.

Vervolgens, JerryRigEverything toonde aan dat de Pixel 6a een duurzamere smartphone is, vermoedelijk deels vanwege het aluminium frame. Ter vergelijking, OnePlus heeft de OnePlus 10T gebouwd met een plastic frame, wat de gecompromitteerde structurele integriteit kan verklaren. Klaarblijkelijk is OnePlus niet blij met de negatieve pers die de OnePlus 10T heeft ontvangen. Volgens Gadgets360, heeft een vertegenwoordiger van OnePlus de volgende verklaring gedeeld:

De OnePlus 10T voldoet aan of overtreft alle uitgebreide duurzaamheidstestprocedures van OnePlus, waaronder een druktest waarbij het toestel wordt opgehangen terwijl er gewicht wordt toegepast op het midden aan zowel de voor- als achterkant. De OnePlus 10T heeft een verbeterd structuurtechnisch ontwerp en kan meer dan 45 kg externe kracht dragen in deze test in het laboratorium van OnePlus...Bij het ontwerpen, de engineering en de productie van OnePlus-apparaten zorgen we ervoor dat ze niet alleen een ontwerp bieden dat mooi en onbelast is, maar ook duurzaam zijn zodat ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik.

Kortom, OnePlus heeft de bevindingen van JerryRigEverything afgedaan als zijnde niet representatief voor hoe iemand zijn smartphone gebruikt. Hoewel JerryRigEverything's buigtest een extreem scenario is, laat het zien wat er zou kunnen gebeuren als je gaat zitten met je smartphone in je achterzak, bijvoorbeeld. Uiteindelijk lijkt het onwaarschijnlijk dat OnePlus van plan is om de structurele stijfheid van zijn smartphones in de toekomst te verbeteren, althans totdat het een nieuwe ontwerptaal voor zijn vlaggenschip smartphones aanneemt.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > OnePlus 10T: OnePlus geeft commentaar op ramp met duurzaamheidstest door schijnbare structurele problemen te verwerpen
Alex Alderson, 2022-08-25 (Update: 2022-08-25)