Notebookcheck Logo

OnePlus 10 Pro upgrade naar OxygenOS 13 op basis van Android 13, met lichte voorbehouden

OOS 13 daalt voor de 10 Pro. (Bron: OnePlus)
OOS 13 daalt voor de 10 Pro. (Bron: OnePlus)
OnePlus heeft aangekondigd dat zijn vroeg-2022 vlaggenschip smartphone, de 10 Pro, nu kan worden bijgewerkt naar de nieuwste software van de OEM. OxygenOS 13 (of OOS) is gebaseerd op de bijbehorende, even nieuwe, versie van Android, en verpakt als zodanig een nieuw UI-ontwerp, always-on displays en prestatiegerichte functies. Het is echter alleen beschikbaar voor bepaalde gebruikers in deze eerste fase van de uitrol.

OnePlus heeft aangekondigd dat OOS 13 voor zijn 10 Pro vlaggenschip eindelijk hier is. Onder welke naam dan ook, de changelog overlapt sterk met die van een bepaalde andere aangepaste huid voor Android 13 van het moederbedrijf van het smartphonemerk OPPO.

Als zodanig, OOS 13 nu officieel upgrades naar de nieuwe Aquatic Aquamorphic Ontwerp voor zijn UI 10 Pro gebruikers kunnen blij zijn met andere functies, met name de actieve Bitmoji always-on display (AOD); de Auto Pixelate functie voor schermafbeeldingen; de nieuwe Dynamic Computing Engine die is beoordeeld om de systeemsnelheid en stabiliteit te optimaliseren; de Meeting Assistant die automatisch bronnen omleidt naar apps zoals Zoomen de nieuwsteHyperBoost GPA 4.0 grafische functie voor gaming.

OnePlus ondersteunt ook deze versie van OOS om bestaande functies zoals Privésafe, Insight AOD en Canvas AOD op de 10 Pro. Dan weer, ondanks het feit dat het beschrijft deze build als de stabiele upgrade, het is alleen beschikbaar voor gebruikers die had de nieuwste Open Beta op hun tweede-gen Hasselblad-merk apparaat hadden.

Het is beschikbaar voor Open Beta programma leden gevestigd in Noord-Amerika, Europa of India als respectievelijk de NE2215_11.C.19, NE2213_11.C.19 en NE2211_11.C.19 builds. Daarnaast verwelkomt OnePlus, ondanks het feit dat deze upgrade definitief en officieel is, nog steeds bug rapporten via zijn officiële gemeenschap website.

Koop een OnePlus 10T op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > OnePlus 10 Pro upgrade naar OxygenOS 13 op basis van Android 13, met lichte voorbehouden
Deirdre O'Donnell, 2022-09-22 (Update: 2022-09-22)