Notebookcheck Logo

Novoo lanceert (naar verluidt) 's werelds eerste SuperVOOC 67W GaN-lader

Novoo RG67 SuperVOOC 67W GaN lader (Bron: Novoo)
Novoo RG67 SuperVOOC 67W GaN lader (Bron: Novoo)
Wie op zoek is naar een betaalbare maar betrouwbare en redelijk snelle lader die met meerdere apparaten werkt, kan kiezen voor de nieuwe Novoo RG67. De eerder deze week uitgebrachte SuperVOOC 67 W GaN-lader met een prijskaartje van US$31,99 werkt met smartphones, tablets, de Nintendo Switch-console en zelfs de Macbook Air of Microsoft Surface Book 2.

Het Chinese merk Novoo produceert ook accessoires zoals USB-hubs, standaarden/sleeves en power stations en introduceerde deze week de RG67 lader. Volgens het persbericht komt dit stukje hardware als "'s werelds 1e SuperVOOC 67W GaN lader" en is het een ideale keuze voor gebruik op kantoor, thuis of onderweg.

De Novoo RG67 kan een Macbook 13 in 2 uur volledig opladen en heeft één USB-A poort en één USB-C poort. Hij kan tot 67 W leveren via USB-C en 50 W via USB-A. Hoewel hij scherp geprijsd is, heeft hij een compact ontwerp met een duurzame constructie en het oppervlak is bestand tegen vingerafdrukken. Deze lader heeft een temperatuursensor en bescherming tegen kortsluiting, overspanning en overstroom.

De maximale output bij gebruik van beide poorten is 45 W + 18 W (USB-C + USB-A). De maximale waarden voor de 67 W PD 3.0-conforme USB Type-C-uitgang zijn 20 V en 3,35 A, terwijl de 50 W SuperVOOC 2.0 USB-A uitgang kan gaan tot 10 V en 6,5 A. De lijst van apparaten die hij kan opladen omvat de Macbook Air en Macbook Pro 14, de Dell XPS 13 9360lenovo's ThinkPad E490 en X390, Google PixelBook, HP Spectre Folio, Nintendo Switch, en vele anderen.

De Novoo RG67 GaN lader is alleen verkrijgbaar in het zwart, maar met zowel Amerikaanse als EU-stekkertypes, en heeft een prijskaartje dat US$31,99 luidt en is al te koop op de website van de fabrikant.

Koop de Novoo Power Bank met stopcontact (40.000 mAh, 100 W PD) op Amazon

Bron(nen)

Novoo (via e-mail, officiële productpagina)

De toekomst van opladen is hier: NOVOO lanceert 's werelds eerste SuperVOOC 67W GaN-lader.

SuperVOOC 67W GaN lader biedt een verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden, zodat u 24/7 verbonden blijft.

Hongkong, CHINA - NOVOO, een leider in innovatieve oplaadoplossingen, heeft 's werelds 1e SuperVOOC 67W GaN-lader onthuld. Deze revolutionaire lader beschikt over de allernieuwste GaN-technologie, waardoor hij bliksemsnel en efficiënt kan opladen.

Galliumnitride, of GaN, is een materiaal dat voor halfgeleiders in laders begint te worden gebruikt. Vanaf de jaren '90 werd het gebruikt om LED's te maken, en het is ook een populair materiaal voor zonnecellen op satellieten. Het belangrijkste van GaN voor opladers is dat het minder warmte produceert. Minder warmte betekent dat de componenten dichter bij elkaar kunnen zitten, zodat een lader kleiner dan ooit kan zijn - met behoud van alle vermogens en veiligheidsnormen.

De RG67 SuperVOOC 67W GaN-lader is een ultracompact en lichtgewicht apparaat, waardoor het perfect is voor gebruik thuis, op kantoor of onderweg. Hij is CE RoHs gecertificeerd, wat aantoont dat hij zich inzet voor hoogwaardige en veilige productiepraktijken.

"We hebben de 67W GaN Charger gecreëerd om het probleem van compatibiliteit tussen verschillende apparaten en hun stroomadapters op te lossen, en om een draagbaar voordeel voor onderweg te bieden. Ons doel bij NOVOO is om een krachtige, universele oplaadoplossing te bieden die milieuvriendelijk en draagbaar genoeg is om mee te nemen onderweg. We zijn verheugd om dit product op de markt te brengen en de oplaadervaring van onze klanten te vereenvoudigen, ongeacht waar ze zijn," zegt Florent Meng, General Manager van NOVOO.

Kenmerken

slim: USB-A & USB-C poorten ondersteunen beide SuperVOOC technologie voor snel en efficiënt opladen.

snel: Laadt Macbook 13' volledig op in slechts 2 uur voor maximale productiviteit.

kleiner: 30% kleiner ontwerp maakt hem ultracompact en gemakkelijk mee te nemen.

stijlvol: Gestroomlijnd ontwerp met spuitbusverf, vingerafdrukbestendig en duurzaam voor langdurig gebruik.

veilig: Dynamische temperatuursensor zorgt voor veilig opladen, inclusief overstroombeveiliging, overspanningsbeveiliging en kortsluitbeveiliging.

Specificaties

Ingang: 100-240Vac 50/60Hz

Type-C: 5V/9V/12V/15V/3A, 20V/3.35A PD3.0 67W Max

USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 10V/6.5A, 12V/1.5A SuperVOOC 2.0 50W

Type-C +USB-A: 45W + 18W MAX

Materiaal: PC

Grootte: 51.5mm*42mm*38mm

Kleur: Zwart

Compatibiliteit

Iphone 8 en later | Airpods / Pro | Apple Horloge

Ipad 2018 en later | Macbook Air | Pro 14 ''

Google Pixel 3 en later | Sony XZ3 | Xperia 1

Samsung S9 | Note 10 en later

Dell XPS 13 9360 | Dell XPS 9380

ThinkPad E490 | ThinkPad X390

Google PixelBook

Microsoft Surface Book 2

HP Spectre Folio

Nintendo Switch

Prijzen en beschikbaarheid

De NOVOO RG67 SuperVOOC 67W GaN Charger is verkrijgbaar in zowel Amerikaanse als EU-stekkers en kost $31,99, waardoor het een betaalbare en hoogwaardige optie is voor klanten die op zoek zijn naar een snelle en efficiënte oplaadoplossing. SuperVOOC 67W GaN Charger wordt verkocht op de officiële website: www.novoo-online.com

Over NOVOO

NOVOO is een gerenommeerd merk gespecialiseerd in premium 3C accessoires. Sinds de oprichting in 2016 is het bedrijf standvastig gebleven in zijn streven naar het creëren van innovatieve en krachtige oplossingen die mensen helpen hun doelen te bereiken door het potentieel van technologie te maximaliseren. Met een onvermoeibaar streven naar uitmuntendheid werkt NOVOO de klok rond aan baanbrekende en toekomstbestendige 3C-accessoires die het volledige potentieel van het digitale leven ontketenen.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 03 > Novoo lanceert (naar verluidt) 's werelds eerste SuperVOOC 67W GaN-lader
Codrut Nistor, 2023-03-17 (Update: 2023-03-17)