Notebookcheck Logo

Nieuwe Xiaomi Mijia Smart Treadmill met smartwatch koppeling arriveert

De Xiaomi Mijia Smart Treadmill kan verbonden worden met je Xiaomi smartwatch. (Beeldbron: Xiaomi)
De Xiaomi Mijia Smart Treadmill kan verbonden worden met je Xiaomi smartwatch. (Beeldbron: Xiaomi)
Xiaomi heeft de Mijia Smart Treadmill gelanceerd, nu beschikbaar voor pre-order in China. De opvouwbare machine is gemakkelijk op te bergen en heeft een brede loopband van 460 mm (~18,1-in). Slimme functies van het apparaat zijn onder andere de mogelijkheid om je smartwatch te koppelen, waardoor de machine automatisch de snelheidsinstelling aanpast op basis van je hartslag.

De Xiaomi Mijia Smart Treadmill is nu beschikbaar voor pre-order in China. De loopmachine heeft een stille borstelloze motor die 65 dBa geluid genereert, met een piek van 3 pk en een topsnelheid van 15 kph (~9.3 mph). Het nieuwe toestel heeft een brede loopband van 1.220 x 460 mm (~48,0 x 18,1-in), met zeven lagen demping voor een comfortabele training.

De Mijia Smart Treadmill heeft veel vooraf ingestelde cursussen en is ingesteld op een helling van 4% om de gezondheidsvoordelen te vergroten. Je kunt je Xiaomi smartwatch verbinden met de loopmachine waardoor een intelligente snelheidsaanpassing gekoppeld aan je hartslag mogelijk is. Je kunt het apparaat ook koppelen aan andere Mijia smart home producten; zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de airconditioning en luidspreker starten met de loopmachine. De loopmachine heeft een digitaal display dat informatie toont zoals je afstand en snelheid. Je kunt de snelheid handmatig aanpassen met de ingebouwde draaiknop en dezelfde gegevens bekijken in de Mi Sports Health-app. Een veiligheidsschakelaar stopt de loopband automatisch als je uitglijdt en je kunt een kinderveiligheidsmodus inschakelen.

De Xiaomi loopmachine kan worden opgevouwen, waardoor hij makkelijker op te bergen is; opgevouwen is hij 210 mm (~8,27-in) hoog. Het apparaat is relatief licht, weegt 40 kg (~88 lbs) en kan lasten tot 110 kg (~243 lbs) dragen. U kunt de Xiaomi Mijia Smart Treadmill nu pre-orderen in China voor de gereduceerde prijs van 1.899 yuan (~US$270) met een aanbetaling van 100 yuan (~US$14); het product zal naar verwachting in de toekomst verkocht worden voor 1.999 yuan (~US$284).

De Xiaomi Mijia slimme loopband. (Beeldbron: Xiaomi)
De Xiaomi Mijia slimme loopband. (Beeldbron: Xiaomi)
De Xiaomi Mijia slimme loopband. (Beeldbron: Xiaomi)
De Xiaomi Mijia slimme loopband. (Beeldbron: Xiaomi)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 05 > Nieuwe Xiaomi Mijia Smart Treadmill met smartwatch koppeling arriveert
Polly Allcock, 2023-05-24 (Update: 2023-05-24)