Notebookcheck Logo

Naughty Dog kondigt The Last of Us Part II Remastered editie aan voor PS5

Sony en Naughty Dog kondigen officieel The Last of Us Part II Remastered voor PlayStation 5 aan (Afbeelding bron: Sony)
Sony en Naughty Dog kondigen officieel The Last of Us Part II Remastered voor PlayStation 5 aan (Afbeelding bron: Sony)
Sony en Naughty Dog hebben officieel The Last of Us Part II Remastered voor PS5 aangekondigd. Het spel zal op 19 januari beschikbaar zijn voor PlayStation 5 met een gloednieuwe "rougelike" spelmodus. PS4-bezitters die het spel al bezitten kunnen upgraden naar het vervolg door US$10 extra te betalen.

Naughty Dog heeft officieel de aankondiging en trailer van The Last of Us Part II Remastered editie laten vallen. Het spel zal op 19 januari 2024 beschikbaar zijn voor PlayStation 5, wat aardig overeenkomt met wat de recente lekken hebben gesuggereerd.

De remastered editie van The Last of Us Part 2 zal veel toevoegingen met zich meebrengen. Maar de grootste is toch wel de "roguelike survivalmodus" genaamd No Return. Deze spelmodus is ontworpen om spelers een hardcore spelervaring te geven. Zoals Naughty Dog beschrijft, kunnen gamers hiermee "hun moed bewijzen in willekeurige ontmoetingen en" de "gevechten in het spel op een frisse manier ervaren".

Gamers kunnen The Last of Us Part II ook spelen als enkele nieuwe personages in de geremasterde editie. Het zal de spelers "verschillende stealth- en gevechtsgevechten laten beleven die" de gamers "zullen laten vechten tegen een reeks vijanden, met unieke wendingen die nieuwe, onverwachte factoren kunnen toevoegen aan elk gegeven gevecht."

Wat de technische upgrades betreft, zal The Last of Us Part II Remastered een native 4K-ervaring leveren in de getrouwheidsmodus. En in de prestatiemodus wordt het spel uitgevoerd op 1440p, geüpscaled naar 4K. Er is ook een optie voor ontgrendelde framerates, die werkt met tv's die VRR ondersteunen(VIZIO 43-inch M-serie 4K QLED met VRR-ondersteuning, momenteel US$269,95 op Amazon).

Daarnaast biedt The Last of Us Part 2 Remastered DualSense functies zoals adaptieve triggers en haptische feedback. U kunt ook verbeterde laadtijden verwachten in de nieuwe editie van het spel. Ga voor meer informatie naar Sony's officiële aankondigingsblogbericht.

Koop Last of Us Part II voor PlayStation 4 op Amazon

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 11 > Naughty Dog kondigt The Last of Us Part II Remastered editie aan voor PS5
Abid Ahsan Shanto, 2023-11-19 (Update: 2023-11-19)