Notebookcheck Logo

Minisforum AtomMan X7 Ti gaming mini PC met OCuLink wordt beschikbaar voor aankoop

Minisforum AtomMan X7 Ti mini PC klaar voor voorbestelling, begint bij $669 (Afbeelding bron: Minisforum)
Minisforum AtomMan X7 Ti mini PC klaar voor voorbestelling, begint bij $669 (Afbeelding bron: Minisforum)
De X7 Ti is een van de eerste producten van het Minisforum-submerk AtomMan. Het werd eerder deze maand geïntroduceerd en is nu verkrijgbaar. De mini-pc met Intel Core Ultra 9 185H en OCuLink kan worden voorbesteld voor $669 in zijn barebone vorm, en de variant met 32 GB RAM en 1 TB PCIe 4.0 SSD voor $849. Het is mogelijk om deze twee opties te combineren met het DEG1 eGPU dock voor een meerprijs van $50.

U kunt nu de Minisforum AtomMan X7 Ti bestellen. De mini-PC werd eerder deze maand onthuld als een high-end systeem dat in staat is om vloeiende gamingprestaties te leveren wanneer het via de OCuLink-poort wordt gekoppeld aan een eGPU-dock. De barebone variant kan vooraf besteld worden voor $669 en voor $849 voor de variant met 32 GB DDR5 RAM en 1 TB PCIe 4.0 opslag.

Merk op dat Minisforum zegt dat dit vroege vogel promotieprijzen zijn, wat betekent dat de Intel Meteor Lake mini PC waarschijnlijk terug zal gaan naar zijn normale startprijs van $829 wanneer de preorderfase eindigt. Iets anders om op te merken is dat u elk van de twee varianten kunt combineren met een DEG1 eGPU dock door er $50 bij op te tellen (of de GPD G1 eGPU van Amazon te kopen).

De Minisforum AtomMan X7 Ti biedt de volgende hoogtepunten Intel Core Ultra 9 185Heen top-of-the-line processor uit de Meteor Lake line-up. Met 8-core Arc iGPU en XeSS-ondersteuningbelooft de mini-PC een speelbare ervaring te bieden met de meeste moderne games.

Maar als u een veel betere game-ervaring wilt, heeft de AtomMan X7 Ti een OCuLink-poort. Deze biedt 60% meer bandbreedte dan USB4 of Thunderbolt 4waardoor het over het algemeen goede prestaties levert als het via een eGPU-dock wordt gekoppeld aan een gemiddelde tot high-end GPU.

Een ander hoogtepunt van de Minisforum AtomMan X7 Ti is het ingebouwd aanraakscherm. Het is 4 inch groot en zit boordevol functies. Dit scherm ondersteunt het weergeven van de systeemprestaties, het aanpassen van de prestatiemodi, het weergeven van de klok en nog veel meer.

De mini PC heeft ook een flink aantal poorten. Hij wordt geleverd met twee USB 3.2 Gen 2 Type-A, één USB 3.2 Type-A, twee 40 Gbps USB4, twee DisplayPort 2.0, twee Ethernet en één HDMI 2.1. De AtomMan X7 Ti heeft ook een ingebouwde 1080p camera met ondersteuning voor Windows Hello. U kunt meer te weten komen in het specificatieblad en de afbeeldingen hieronder.

Belangrijkste hoogtepunten van de mini-PC (Afbeelding bron: Minisforum)
Belangrijkste hoogtepunten van de mini-PC (Afbeelding bron: Minisforum)
Volledig specificatieblad (Afbeelding bron: Minisforum)
Volledig specificatieblad (Afbeelding bron: Minisforum)
Aansluitingspoorten (Afbeelding bron: Minisforum)
Aansluitingspoorten (Afbeelding bron: Minisforum)
Ingebouwd scherm (Afbeelding bron: Minisforum)
Ingebouwd scherm (Afbeelding bron: Minisforum)

Bron(nen)

Minisforum via: VideoCardz

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 05 > Minisforum AtomMan X7 Ti gaming mini PC met OCuLink wordt beschikbaar voor aankoop
Abid Ahsan Shanto, 2024-05-21 (Update: 2024-05-21)