Notebookcheck Logo

Logitech lanceert Signature AI Edition M750-muis en Logi AI Prompt Builder-software voor toegang tot ChatGPT met één druk op de knop

Logitech introduceert Logi AI Prompt Builder-software en Ai Edition M750-muis voor toegang tot ChatGPT met één druk op de knop. (Bron: Logitech)
Logitech introduceert Logi AI Prompt Builder-software en Ai Edition M750-muis voor toegang tot ChatGPT met één druk op de knop. (Bron: Logitech)
Logitech heeft de Signature AI Edition M750 draadloze muis en Logi AI Prompt Builder software gelanceerd. Speciale knoppen op de M750-muis starten met één druk op de knop de Logi AI Prompt Builder of ChatGPT. De Logi AI Prompt Builder ondersteunt een groot aantal Logitech-muizen en -toetsenborden, zodat gebruikers snel AI-prompts kunnen maken en antwoorden kunnen ontvangen.

Logitech heeft zich op het gebied van AI begeven met de lancering van de eerste draadloze Logitech Signature AI Edition M750 muis met speciale AI-knoppen.

De AI Edition M750 heeft een knop bij het muiswiel voor het openen van de nieuwe Logi AI Prompt Builder, een toepassing waarmee gebruikers snel AI-prompts kunnen maken met behulp van aangepaste recepten zoals opnieuw formuleren of samenvatten. Een knop aan de zijkant opent ChatGPT direct, terwijl een andere gebruikers snel prompts laat uitspreken. De M750 is ontworpen met stille knoppen om in bibliotheken en thuis te kunnen werken zonder anderen te storen.

De M750 werkt tot 24 maanden op één AA-batterij en kan via Bluetooth of met de Logi Bolt USB-ontvanger draadloos verbinding maken met Windows PC's en Macs. De muis is 4,26 x 2,40 x 1,52 inch (108,2 x 61 x 38,8 mm) en weegt 101,3 gram.

De Logi AI Prompt Builder-toepassing is compatibel met andere Logitech-muizen en -toetsenbordenzodat huidige gebruikers van deze apparaten ook voordeel kunnen halen uit het gebruik van AI in hun dagelijkse werk. De gratis applicatie werkt met gratis en betaalde ChatGPT-accounts en deelt geen informatie met Logitech of ChatGPT. Hoewel de Prompt Builder momenteel alleen in het Engels werkt, is Logitech van plan om later ook ondersteuning voor vreemde talen en extra AI toe te voegen.

De Logitech Signature AI Edition M750 draadloze muis is een Logitech website exclusive. Lezers met Amazon credits kunnen een alternatief apparaat kopen dat ondersteund wordt door Logi AI Prompt Builder, zoals dit apparaat op Amazon.

Een speciale knop op de AI Edition M750-muis start de Logi AI Prompt Builder voor snelle hulp. (Bron: Logitech)
Een speciale knop op de AI Edition M750-muis start de Logi AI Prompt Builder voor snelle hulp. (Bron: Logitech)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 04 > Logitech lanceert Signature AI Edition M750-muis en Logi AI Prompt Builder-software voor toegang tot ChatGPT met één druk op de knop
David Chien, 2024-04-19 (Update: 2024-04-19)