Notebookcheck Logo

Lenovo Xiaoxin Pad Pro 2022 en Legion Y70 worden getipt om de eerste apparaten te zijn die met ZUI 14 worden gelanceerd

Lenovo onthult ZUI 14. (Bron: Lenovo)
Lenovo onthult ZUI 14. (Bron: Lenovo)
Lenovo heeft de nieuwste update voor zijn OS voor mobiele apparaten van de Chinese markt gelanceerd, ZUI 14. Het is bedoeld voor smartphones en tablets, en is nu gepland om te debuteren op de Legion Y70 en Xiaoxin Pad Pro 2022 respectievelijk. De OEM prijst het aan als uitgebreid aanpasbaar en toch gebruiksvriendelijk, met een heldere, up-to-date stijl.

Lenovo heeft de nieuwste 14-versie geïntroduceerd van de ZUI skin die het ontwikkelt voor de tablets en smartphones die het verscheept in zijn thuisland China. De OEM noemt het een "leuke" nieuwe kijk op het OS, hoewel het ook bedoeld kan zijn om de productiviteit op sommige apparaten te ondersteunen.

ZUI 14 introduceert wat Lenovo de"Almighty Card " noemt, een ruimte binnen de interface die een "efficiënte" one-stop blik biedt op alles wat belangrijk is op een bepaald apparaat in widget-achtige vensters. Voor de rest echter is de nieuwe video van het OS het laatste teken dat vele gelijkaardige grote software-upgrades echt beginnen te veranderen in één deze dagen, vooral in termen van gedrag en algemene stijl.

Lenovo gaat niet in op de eigenlijke versie van Android waarop ZUI 14 gebaseerd is; echter, met zijn nieuwe mogelijkheid om systeemkleurenzelfs die van de statusbalk, in overeenstemming met de achtergrond van het beginscherm, zijn de kansen in het voordeel van 12 of zelfs 13.

Lenovo's aankondigingen zet de Legion Y70 smartphone als eerste in de rij om te debuteren met de ZUI-upgrade later in augustus 2022. Ondertussen, de onlangs uitgelekte Xiaoxin Pad Pro 2022 is nu een sterke kanshebber voor de eerste nieuwe tablet die met dezelfde nieuwe software debuteert.

Koop een Lenovo Tab P11 Pro op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > Lenovo Xiaoxin Pad Pro 2022 en Legion Y70 worden getipt om de eerste apparaten te zijn die met ZUI 14 worden gelanceerd
Deirdre O'Donnell, 2022-08- 5 (Update: 2022-08- 5)