Notebookcheck Logo

Lenovo ThinkBook, ThinkPad en ThinkVision opfrissers lekken uit voor MWC 2024 met ingekerfd beeldschermontwerp

Het gerucht gaat dat Lenovo meerdere nieuwe apparaten voorbereidt voor MWC 2024. (Afbeeldingsbron: Windows Report)
Het gerucht gaat dat Lenovo meerdere nieuwe apparaten voorbereidt voor MWC 2024. (Afbeeldingsbron: Windows Report)
Volgens een rapport staat Lenovo op het punt om verschillende nieuwe laptops op de markt te brengen, waaronder de ThinkBook 14 G4, ThinkPad x12 Detachable Gen 2 en de ThinkPad T16 Gen 3. Er zijn ook andere vernieuwingen op komst, waaronder drie nieuwe ThinkPad T14 series. Er komen ook andere vernieuwingen aan, waaronder drie nieuwe opties voor de ThinkPad T14-serie.

Eerder deze week gaf Windows Report een eerste blik op een transparante laptop die Lenovo aan het ontwikkelen is in het kader van de ThinkBook-serie. Momenteel verwacht de website dat Lenovo het naamloze apparaat later deze maand tijdens MWC 2024 in Barcelona zal presenteren. Het valt momenteel echter nog te bezien of het bij een concept zal blijven zoals de oprolbare laptop- en smartphone-projecten of een in massa geproduceerd maar ongewoon apparaat zoals de Yoga Book 9i (momenteel $2.999 op Amazon) en ThinkPad X1 Fold.

Hoe dan ook, Windows Report details gedeeld over verschillende andere producten die Lenovo van plan is te presenteren naast de transparante ThinkBook-laptop. Samengevat heeft de website vroege details en foto's onthuld over zeven aanstaande vernieuwingen:

  • ThinkBook 14 G4
  • ThinkPad T14 Gen 5 - AMD
  • ThinkPad T14 Gen 5 - Intel
  • ThinkPad T14S Gen 5
  • ThinkPad T16 Gen 3
  • ThinkPad x12 afneembaar Gen 2
  • ThinkVision M14T Gen 2

Uit wat Windows Report heeft verzameld, blijkt dat de meeste van de hierboven genoemde apparaten kleine verfijningen zijn ten opzichte van bestaande modellen. Lenovo heeft bijvoorbeeld zijn ontwerp met gekarteld beeldscherm naar meer apparaten gebracht, waaronder de ThinkPad T16. Elders heeft het bedrijf een paar USB Type-C poorten toegevoegd aan de ThinkVision M14T voor zijn tweede modelgeneratie, waarbij Windows Report speculeert dat het mogelijk is vernieuwd met een OLED paneel, in plaats van de IPS en WLED equivalenten in het huidige model. Helaas zijn andere details vooralsnog onbekend, zoals de processorkeuzes van het nieuwe model en andere hardware-upgrades.

ThinkPad T14 Gen 5 (AMD) (Afbeeldingsbron: Windows Report)
ThinkPad T14 Gen 5 (AMD) (Afbeeldingsbron: Windows Report)
ThinkPad T14 Gen 5 (Intel) (Afbeeldingsbron: Windows Report)
ThinkPad T14S Gen 5 (Afbeeldingsbron: Windows Report)
ThinkBook 14 G4 (Afbeeldingsbron: Windows Report)
ThinkPad x12 Detachable Gen 2 (Afbeeldingsbron: Windows Report)
ThinkVision M14T Gen 2 (Afbeeldingsbron: Windows Report)
ThinkPad T16 Gen 3 (Afbeeldingsbron: Windows Report)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 02 > Lenovo ThinkBook, ThinkPad en ThinkVision opfrissers lekken uit voor MWC 2024 met ingekerfd beeldschermontwerp
Alex Alderson, 2024-02-11 (Update: 2024-02-11)