Notebookcheck Logo

Lem 3 NFC: Verbeterde smartwatch tegen lage prijs met gecertificeerde ECG- en HRV-analyse en AMOLED

Lem 3 NFC: Nieuwe smartwatch met uitgebreide functies
Lem 3 NFC: Nieuwe smartwatch met uitgebreide functies
De Lem 3 is verkrijgbaar in een nieuwe modelvariant met verschillende verbeteringen en zou zelfs gecertificeerd zijn, maar dit geldt alleen voor bepaalde parameters.

Lemfofit heeft een verbeterde versie van de Lem 3 in de aanbieding, de Lem 3 NFC. De betrouwbaarheid van de hartslagvariabiliteitsmeting en de kwaliteit van het geproduceerde ECG zouden zijn bevestigd door een CFDA-certificering. Dit verwijst naar de China Food and Drug Administration; er is geen certificering van de FDA. In het verleden hebben we bewezen dat zelfs goedkope smartwatches bruikbare elektrocardiogrammen kunnen produceren, en dat het nauwkeurig meten van hartslagvariabiliteit mogelijk is. Veel andere smartwatches bieden deze functie, waarmee bijvoorbeeld conclusies kunnen worden getrokken over stressniveaus.

De geadverteerde NFC-functie is waarschijnlijk zeer beperkt in zijn functionaliteit en heeft vooral te maken met de mogelijkheid om slimme deursloten te ontgrendelen. De smartwatch is nu uitgerust met een 1,85 inch scherm op basis van AMOLED-technologie en heeft een resolutie van 400 x 454. Wat betreft materialen is het horloge gemaakt van plastic, gehard glas en zinklegering. De stand-bytijd is naar verluidt tot 15 dagen, en de IP67-classificatie verbiedt gebruik tijdens het zwemmen.

Aan de rechterkant zit een draaibare kroon. Activiteit gedurende de dag kan worden opgenomen en oproepen kunnen direct op het horloge worden aangenomen. Naar verluidt zijn er meer dan 100 verschillende sportprofielen beschikbaar op de Lem 3 NFC, die voor $50 rechtstreeks bij de fabrikant besteld kan worden. Verzending is gratis.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 03 > Lem 3 NFC: Verbeterde smartwatch tegen lage prijs met gecertificeerde ECG- en HRV-analyse en AMOLED
Silvio Werner, 2024-03-26 (Update: 2024-03-26)