Notebookcheck

Kort testrapport Huami Zepp E: Huami's nieuwe nobele smartwatch in twee designvarianten

Gepeld van het ei. Huami is gegroeid. Twee jaar na de overname van het multisport sensorbedrijf Zepp, richt de Groep onder deze naam een nieuw wearables-merk op. Het eerste product is een chique smartwatch. In onze test maakt de Zepp E een goede indruk. Maar het rechtvaardigt zijn hoge prijs niet.
Inge Schwabe, 👁 Ninh Duy (vertaald door Notebookcheck),
Huami Zepp E Circle
Processor
Huangshan 1
Beeldscherm
1.28 inch , 416 x 416 pixel 326 PPI, Full-Touch, AMOLED
Verbindingen
Audio Verbindingen: ⊖, Brightness Sensor, Sensoren: Versnellingssensor, geomagnetische sensor, optische hartslagsensor
Netwerkmogelijkheden
Bluetooth 5.0 BLE
Afmetingen
hoogte x breedte x diepte (in mm): 9.1 x 42.2 x 42.2
Bijkomende functionaliteiten
Luidsprekers: ⊖, Toetsenbord: 1 Button, Smart Watch With Bands, Magnetic Charging Base, User Manual, Zepp App, compatibility: Android 5.0+, iOS 10.0+; water resistance: 5 ATM, waterproof
Gewicht
32 g
Prijs
249 Euro
Note: The manufacturer may use components from different suppliers including display panels, drives or memory sticks with similar specifications.

 

Doelstellingen van actie
Hartslag met progressie
PAI
Testmodel geleverd door Huami
Testmodel geleverd door Huami

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier.

Dankzij Huami's ervaring en ontwikkeling met Amazfit-horloges heeft Zepp ook goede software.

De subtiliteiten van het bedienen van het always-on display zijn in de praktijk van grote waarde, evenals de mogelijkheid om apps in de applijst te verbergen en vooral om hun volgorde te bepalen; Huawei laat invloed hierop bijvoorbeeld niet mogelijk, en veelvuldig scrollen is het resultaat.

Qua prijs begint Zepp met zijn smartwatch in de hogere klasse. Functioneel gezien is het alleen in de middenklasse, ondanks veel positieve aspecten.

Voor een smartwatch zonder NFC en een eigen GPS is de aangegeven adviesprijs van €249 echter erg hoog. Microfoon en luidspreker voor Bluetooth-telefonie of een stemassistent zijn ook te verwachten in deze prijsklasse.

Pricecompare

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Testrapporten > Kort testrapport Huami Zepp E: Huami's nieuwe nobele smartwatch in twee designvarianten
Inge Schwabe, 2020-10-17 (Update: 2020-10-17)