Notebookcheck Logo

IKEA lanceert nieuwe, helderdere TRÅDFRI LED E14 slimme lamp

De IKEA TRÅDFRI LED lamp E14 806 lumen produceert witte en gekleurde verlichting. (Afbeeldingsbron: IKEA)
De IKEA TRÅDFRI LED lamp E14 806 lumen produceert witte en gekleurde verlichting. (Afbeeldingsbron: IKEA)
IKEA heeft een nieuwe slimme lamp aan het assortiment toegevoegd, de TRÅDFRI LED lamp E14 806 lumen. Het product kan bijzonder helder wit of gekleurd licht produceren, dat naar wens gedimd kan worden. Net als andere slimme IKEA lampen kan de lamp worden aangesloten op andere slimme thuisapparaten en worden bediend via de Home smart app.

De IKEA TRÅDFRI LED lamp E14 806 lumen is nu verkrijgbaar in Europese landen. De helderdere slimme lamp biedt dimbare witte en gekleurde verlichting, waarmee u de stemming kunt instellen om te ontspannen, werken of feesten. De kleurtemperatuur kan worden ingesteld tussen 4.000K koel wit en een warmere 1.780K kaarslichtachtige gloed. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende tinten perzik, roze, paars en blauw.

U kunt de slimme lamp bedienen met de IKEA Home smart app en aansluiten op een DIRIGERA Hub om hem te koppelen aan andere slimme thuisapparaten. Het product kan ook bediend worden met een afstandsbediening, die apart verkrijgbaar is. De lamp is echter niet compatibel met een bedrade dimmer. De gloeilamp heeft een diameter van 60 mm (~2.4-in), een verwachte levensduur van 25.000 uur en verbruikt 0.3W in stand-by.

De IKEA TRÅDFRI LED lamp E14 806 lumen is verkrijgbaar in Nederland en Italië voor €13,99, in Spanje voor €11,99, en in Frankrijk voor €9,99. Klanten in Zweden kunnen het product kopen voor 129 kr, terwijl klanten in het VK £11 moeten betalen. Een E27 versie van de TRÅDFRI LED-lamp met een helderheid van 806 lumen is ook verkrijgbaar in de regio voor een vergelijkbare prijs. Het is onduidelijk of en wanneer de slimme lamp in de VS op de markt komt.

(Afbeelding bron: IKEA)
(Afbeelding bron: IKEA)
(Afbeelding bron: IKEA)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 04 > IKEA lanceert nieuwe, helderdere TRÅDFRI LED E14 slimme lamp
Polly Allcock, 2024-04- 2 (Update: 2024-04- 2)