Notebookcheck Logo

Google stuurt update van november 2022 uit voor Pixel 7, Pixel 7 Pro en eerdere Pixel-smartphones

De update van deze maand brengt kritieke bugfixes voor de Pixel 7 en Pixel 7 Pro. (Beeldbron: Google)
De update van deze maand brengt kritieke bugfixes voor de Pixel 7 en Pixel 7 Pro. (Beeldbron: Google)
Google is begonnen met het verspreiden van een nieuwe update naar alle Pixel-smartphones vanaf de Pixel 4a-serie. Terwijl Google de update van november 2022 heeft uitgebracht aan alle in aanmerking komende Pixel-smartphones, besteedt de update van deze maand bijzondere aandacht aan de Pixel 7 en Pixel 7 Pro, met verschillende apparaatspecifieke bugfixes met betrekking tot het energieverbruik van het display en de thermische prestaties, naast andere wijzigingen.

Google heeft de November 2022 update voor Pixel smartphones vrijgegeven. Volgens een Google Support-pagina zijn alle Pixel-smartphones vanaf de Pixel 4a en Pixel 4a (5G) en hoger komen in aanmerking voor de update van deze maand, waarbij de Pixel 4 en Pixel 4 XL software-ondersteuning verlopen vorige maand. Ter referentie, de update van deze maand komt alleen aan als u uw handset al hebt geüpgraded naar Android 13.

Hoewel Google niet veel specifieke bugfixes heeft opgenomen voor de Pixel 4- of Pixel 5-serie, pakt de beveiligingspatch van november 2022 Android bijna vier dozijn beveiligingsproblemen aan. Omgekeerd lost de update een probleem op dat een verhoogd stroomverbruik veroorzaakte terwijl bepaalde apps, zij het niet gespecificeerd, zijn geïnstalleerd op de Pixel 6a, Pixel 6 en Pixel 6 Pro. Vermoedelijk trad dit probleem op ongeacht of deze apps open waren of op de achtergrond werden uitgevoerd.

Daarnaast heeft Google drie Pixel 7- en Pixel 7 Pro-specifieke bugfixes opgenomen, waarvan we de details hieronder hebben weergegeven. Hopelijk leveren de drie bugfixes verbeteringen op voor de levenskwaliteit van Google's nieuwste vlaggenschip smartphones.

  • Fix voor probleem dat af en toe groene schermflikkering veroorzaakt in bepaalde omstandigheden,
  • Optimalisaties voor het stroomverbruik van het scherm om de thermische prestaties in bepaalde omstandigheden te verbeteren.
  • Oplossing voor het probleem dat de Foto's-app af en toe vastloopt bij het gebruik van bepaalde bewerkingsfuncties.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > Google stuurt update van november 2022 uit voor Pixel 7, Pixel 7 Pro en eerdere Pixel-smartphones
Alex Alderson, 2022-11- 8 (Update: 2022-11- 8)