Notebookcheck Logo

Garmin brengt nieuwe wintersport gerichte update uit voor Instinct 2 serie smartwatches

De Garmin Beta versie 14.12 update wordt nu uitgerold naar de Instinct 2 serie wearables. (Afbeelding bron: Garmin)
De Garmin Beta versie 14.12 update wordt nu uitgerold naar de Instinct 2 serie wearables. (Afbeelding bron: Garmin)
De Garmin Beta update versie 14.12 wordt nu uitgerold naar de Instinct 2 smartwatch serie. De nieuwe software bevat bugfixes voor wintersport, naast andere verbeteringen die zijn aangebracht sinds de laatste openbare update. Bovendien kunnen klanten de update op twee manieren downloaden.

Garmin heeft Beta Versie 14.12 vrijgegeven uitgebracht voor de Instinct 2, Instinct 2s, Instinct 2X en Instinct Crossover smartwatches. De nieuwe software heeft één toevoeging ten opzichte van de laatste Beta update. In het wijzigingslogboek staat dat Garmin problemen heeft aangepakt met betrekking tot ski- en snowboardactiviteiten. Helaas staat er niet bij wat er precies is opgelost.

De langere lijst met wijzigingen, die alle verbeteringen bevat die sinds de laatste openbare update, v13.21, zijn aangebracht, bevat ook een upgrade voor wintersporten, met bijgewerkte gegevensschermen voor Backcountry Ski- en Snowboard-activiteiten in de modus Automatisch volgen. Er zijn ook oplossingen voor problemen met toegang tot Teamsportactiviteiten, problemen waardoor aangesloten Edge-toestellen vastliepen en een bug met Intensity Minutes Heart Rate Zones. Bovendien heeft Garmin nu de beperkingen van het aantal toegestane koerspunten op de Instinct 2 serie horloges opgeheven.

De update is beschikbaar OTA via GCM, wanneer u synchroniseert met Garmin Express, of u kunt handmatig side-loaden de nieuwste software; alle versies zijn identiek. In zijn laatste forumbericht merkt het Garmin-team op dat de update naar 30% van de in aanmerking komende wearables is uitgerold. Als u in het bezit bent van een Instinct 2 smartwatch en u wilt deelnemen aan het bètaprogramma, dan kunt u dit doen via Garmin Connect.

Bron(nen)

Garmin (1,2)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 12 > Garmin brengt nieuwe wintersport gerichte update uit voor Instinct 2 serie smartwatches
Polly Allcock, 2023-12-11 (Update: 2023-12-11)