Notebookcheck Logo

Garmin brengt met de nieuwste bèta-update bijna een dozijn verbeteringen uit voor de Fenix 7-serie en andere hoogwaardige smartwatches

Beta-versie 15.69 is beschikbaar als u op 'Controleren op updates' tikt in de instellingen van de smartwatch. (Afbeeldingsbron: Garmin)
Beta-versie 15.69 is beschikbaar als u op 'Controleren op updates' tikt in de instellingen van de smartwatch. (Afbeeldingsbron: Garmin)
Garmin heeft een nieuwe beta build uitgebracht voor de Fenix 7 en Fenix 7 Pro series. De update is ook beschikbaar voor de Epix 2, Enduro 2, Fenix 7, Fenix 7 Pro, MARQ Gen 2 en Quatix 7-serie smartwatches en introduceert meer dan 10 wijzigingen, waaronder een paar nieuwe functies.

Garmin is begonnen met het uitrollen van een nieuwe bèta-update voor de Fenix 7-serie en de verschillende broertjes en zusjes. Ter referentie, het bedrijf heeft de Epix 2, Enduro 2, Fenix 7, Fenix 7 Pro, MARQ Gen 2 en Quatix 7 serie smartwatches vorige week overgezet op v15.xx builds met Beta-versie 15.68. Samengevat bevatte de update ongeveer 40 wijzigingen ten opzichte van v14.68, waaronder meer dan een dozijn nieuwe functies.

Nu is bètaversie 15.69 klaar voor openbare consumptie, zij het alleen voor smartwatches die zijn geregistreerd voor het bètaprogramma van Garmin. Hoewel de versieverandering impliceert dat Beta Versie 15.69 min of meer hetzelfde is als zijn voorganger, heeft Garmin elf regels opgenomen in de changelog van de build. Houd er rekening mee dat uw smartwatch 35 nieuwe Audio Prompt-bestanden moet downloaden voordat u kunt bijwerken naar Beta Versie 15.69 als u dit proces hebt overgeslagen bij het installeren van Beta Versie 15.68.

Beta Versie 15.69 richt zich voornamelijk op het oplossen van bugs die in zijn voorganger zaten. Er zijn bijvoorbeeld vier regels gewijd aan reparaties voor potentiële afsluitproblemen. Daarnaast moet Betaversie 15.69 een bug oplossen die ervoor zorgde dat agenda- en notificatie-apps niet goed konden starten. Bovendien voegt de bètaversie van deze week een voorbeeld van een trainingsaudionotitie toe op stappen met video's, evenals een optie "Beklimmingen weergeven" voor wielerwedstrijden. De volledige Bètaversie 15.69 changelog is als volgt:

 • Optie 'Beklimmingen bekijken' voor wielerwedstrijden toegevoegd.
 • Audionotitievoorbeeld van training toegevoegd op stappen met video's.
 • Probleem met zoeken naar stad in de weer-app opgelost.
 • Probleem met tempo in trainingswaarschuwingen opgelost.
 • Probleem met vertaling van Inline Skating opgelost.
 • Probleem opgelost waarbij de agenda- en meldingsapps niet goed startten.
 • Mogelijke uitschakeling verholpen bij het overbrengen van een training met audionotities.
 • Mogelijke uitschakeling bij gebruik van redshift verholpen.
 • Mogelijke uitschakeling bij gebruik van het aanraaktoetsenbord verholpen.
 • Mogelijke uitschakeling bij het bekijken van ademwerk in de factoren Lichaamsbatterij verholpen.
 • Verbeteringen en reparaties aan de tijdzones app.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 11 > Garmin brengt met de nieuwste bèta-update bijna een dozijn verbeteringen uit voor de Fenix 7-serie en andere hoogwaardige smartwatches
Alex Alderson, 2023-11- 4 (Update: 2023-11- 4)