Notebookcheck Logo

Garmin GPSMAP 67 Series en eTrex SE handheld GPS toestellen zijn zojuist gearriveerd

De Garmin GPSMAP 67 Series en eTrex SE handheld GPS toestellen hebben een langere batterijduur. (Beeldbron: Garmin)
De Garmin GPSMAP 67 Series en eTrex SE handheld GPS toestellen hebben een langere batterijduur. (Beeldbron: Garmin)
Er zijn nieuwe draagbare GPS-toestellen van Garmin onthuld: de GPSMAP 67, GPSMAP 67i en eTrex SE. De gadgets hebben een verlengde batterijlevensduur tot 1.800 uur en ondersteuning voor multi-GNSS. Bovendien beschikt de GPSMAP 67i over inReach-technologie, waarmee u met vrienden of familie kunt spreken zonder mobiel signaal.

Garmin heeft de GPSMAP 67-serie aangekondigd en eTrex SE handheld GPS toestellen. De drie nieuwe robuuste gadgets ondersteunen multi-GNSS voor een betere dekking. De GPSMAP 67 en GPSMAP 67i hebben ook multi-band ondersteuning, waardoor de positioneringsnauwkeurigheid wordt verbeterd door gebruik te maken van meerdere frequenties. Deze apparaten hebben een 3-in kleurendisplay, zijn leesbaar in heldere omstandigheden en worden gevoed door een lithium-ion batterij. Dankzij de accu kunnen ze tot 180 uur meegaan in standaardmodus of 840 uur in expeditiemodus.

U kunt de GPSMAP 67-serie gebruiken om voorgeladen TopoActive-kaarten en satellietbeelden te bekijken, en een abonnement op Outdoor Maps+ biedt premium kaarten. Ook inbegrepen zijn een 3-assig kompas en een barometrische hoogtemeter om de hoogte en luchtdruk weer te geven. Het belangrijkste verschil tussen de 67 en de 67i is de tweeweg inReach technologie, beschikbaar op de laatste, waarmee u contact kunt opnemen met familie en vrienden zonder mobiele service. Het hulpmiddel kan u in geval van nood ook verbinden met het Garmin Response Center.

Het instapmodel eTrex SE heeft een kleiner 2,2-in display en wordt gevoed door twee AA-batterijen, goed voor 168 uur in de standaardmodus of 1.800 uur in de expeditiemodus. Alle gadgets kunnen worden gekoppeld aan diverse compatibele smartphones met de Garmin Explore app voor actief weer, Geocaching Live en slimme meldingen. U kunt de Garmin GPSMAP 67 en GPSMAP 67i nu kopen voor respectievelijk 499,99 US$ en 599,99 US$. De Garmin eTrex SE wordt verkocht voor US$149,99.

De Garmin eTrex SE. (Beeldbron: Garmin)
De Garmin eTrex SE. (Beeldbron: Garmin)
De Garmin GPSMAP 67i. (Beeldbron: Garmin)
De Garmin GPSMAP 67i. (Beeldbron: Garmin)
De Garmin GPSMAP 67. (Beeldbron: Garmin)
De Garmin GPSMAP 67. (Beeldbron: Garmin)

Bron(nen)

Garmin, PR Newswire

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 03 > Garmin GPSMAP 67 Series en eTrex SE handheld GPS toestellen zijn zojuist gearriveerd
Polly Allcock, 2023-03-16 (Update: 2023-03-16)