Notebookcheck Logo

Galaxy S23 releasedatum: Samsung lanceert de nieuwe telefoons naar verluidt in de eerste week van februari

Galaxy S23 Ultra zal naar verwachting een gezonde boost geven aan nachtfotografie. (Bron: Benjamin Voros op Unsplash, bewerkt door Notebookcheck)
Galaxy S23 Ultra zal naar verwachting een gezonde boost geven aan nachtfotografie. (Bron: Benjamin Voros op Unsplash, bewerkt door Notebookcheck)
Samsung is van plan om de Galaxy S23, de Galaxy S23 Plus en de Galaxy S23 Ultra later te lanceren dan eerder gerucht. Volgens het laatste bericht zal het bedrijf een evenement houden in de eerste week van februari volgend jaar, gevolgd door een koopbare voorraad medio februari.

We meldden een paar dagen geleden dat Samsung misschien onthult de Galaxy S23 toestellen op 5 januari 2023. We merkten echter ook op dat het promotiemateriaal dat de bron was van de informatie over de releasedatum er minder betrouwbaar uitzag. Vandaag, per de Zuid-Koreaanse publicatie Chosunzal Samsung het trio Galaxy S23 smartphones in de eerste week van februari aankondigen, waarmee de eerdere geruchten over de lanceringsdatum als vals worden bestempeld.

Chosun beweert ook dat, aangezien Samsung een geschiedenis heeft van het beschikbaar maken van de Galaxy S telefoons voor verkoop op een vrijdag na twee weken van de onthulling, het waarschijnlijk is dat gebruikers in staat zullen zijn om de Galaxy S23, de Galaxy S23 Plus, en de Galaxy S23 Ultra toestellen op 17 februari

Ter vergelijking: Samsung presenteerde de Galaxy S22 serie aan het publiek op 9 februari 2022 en maakte de smartphone beschikbaar voor aankoop op 25 februari, bijna tweeënhalve week na de onthulling. Exclusief de Galaxy S21zal de Galaxy S23 release, als de laatste geruchten waar zijn, de snelste Samsung heeft vlaggenschip Galaxy S-telefoons op de markt gebracht.

Dus, waarom brengt Samsung de Galaxy S23 toestellen naar verluidt vroeg uit? Chosun suggereert dat het bedrijf dit doet om een smartphonemarkt tegen te gaan die elk kwartaal met 10% j-o-j krimpt.

Of het nu 5 januari is of de eerste week van februari, we zullen niet lang hoeven te wachten om erachter te komen wanneer de Galaxy S23 serie op de markt komt en of lekken die wijzen op een revolutionair toestel voor nachtfotografie in de Galaxy S23 Ultra werkelijkheid worden.

Koop de Samsung Galaxy S22 op Amazon

Bron(nen)

Chosunteaser afbeelding: Benjamin Voros op Unsplash, Notebookcheck (bewerkt)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > Galaxy S23 releasedatum: Samsung lanceert de nieuwe telefoons naar verluidt in de eerste week van februari
Fawad Murtaza, 2022-11- 4 (Update: 2022-11- 4)