Notebookcheck Logo

GT 6T: Realme brengt Snapdragon 7+ Gen 3-kracht naar India in de vorm van aankomende smartphone

De GT 6T. (Bron: Realme)
De GT 6T. (Bron: Realme)
India krijgt binnenkort voor het eerst een Android smartphone met de nieuwe Snapdragon 7+ Gen 3 processor van Qualcomm. Deze is onderweg dankzij Realme, dat de grote batterij van de GT 6T lijkt te hebben geüpgraded en sneller kan opladen dan die van zijn Chinese tegenhanger.

Realme belooft gaming zonder framedrops op de aankomende GT 6T dankzij het nieuwe silicium van het toestel: de Snapdragon 7+ Gen 3die, in combinatie met de nieuwe hypefoto'ssterk doet vermoeden dat het een tweelingbroer is van de GT Neo6 SE voor de Indiase markt is.

Aan de andere kant lijkt deze rebranding minder basic te zijn dan andere al. Realme heeft bevestigd dat de 6T een trendy 5.500mAh batterij zal hebben - met 120W opladen, in tegenstelling tot 100W in de oorspronkelijke Neo6 SE.

Realme beweert dat deze spec bump de mogelijkheid geeft om op te laden met 50% (1 dag aan batterij, blijkbaar) in slechts 10 minuten. Aan de andere kant moet Realme nog bevestigen of de Indiase versie van het toestel zal vasthouden aan de baanbrekende SE's heldere LTPO AMOLED-scherm zal worden gebruikt.

Alles wordt onthuld op 22 mei 2024 om 12:00 IST (08:30 CET), wanneer de GT 6T zich bij zijn Neo 3 voorganger op Amazon.in.

Realme prijst de GT 6T aan als een mid-range krachtpatser op het gebied van gaming en opladen. (Bron: Realme x Amazon.in)
Realme prijst de GT 6T aan als een mid-range krachtpatser op het gebied van gaming en opladen. (Bron: Realme x Amazon.in)
 
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 05 > GT 6T: Realme brengt Snapdragon 7+ Gen 3-kracht naar India in de vorm van aankomende smartphone
Deirdre O'Donnell, 2024-05-15 (Update: 2024-05-15)