Notebookcheck Logo

Eerste waarneming van Tesla Model Y Juniper refresh onthult visuele updates en hint naar nakende release

De Tesla Model Y Juniper refresh is eindelijk verschenen, wat wijst op vooruitgang in de richting van een vroege lancering in 2025. (Afbeeldingsbron: u/JacklJackon Reddit)
De Tesla Model Y Juniper refresh is eindelijk verschenen, wat wijst op vooruitgang in de richting van een vroege lancering in 2025. (Afbeeldingsbron: u/JacklJackon Reddit)
De aankomende Tesla Model Y Juniper refresh heeft eindelijk zijn opwachting gemaakt. De nieuwe elektrische crossover heeft onder zijn bumpercamouflage soortgelijke visuele upgrades als de Model 3 Highlands refresh. Het lijkt erop dat Tesla de nieuwe Model Y eindelijk op de openbare weg aan het testen is, nadat deze schijnbaar was uitgesteld.

De Tesla Model Y Juniper opfrissing staat al een hele tijd op stapel, en hoewel deze misschien is uitgesteldkrijgen we nu onze eerste blik op de bijgewerkte Model Y in het wild in een serie spionagefoto's genomen door u/JacklJack op Reddit. De spionage geeft ons niet alleen een blik op de styling van de nieuwe Model Y, maar geeft ons ook een tipje van de sluier over wanneer de vernieuwde Juniper op de markt komt.

De Model Y Juniper-foto, genomen in de Rose Bowl in Pasadena, Californië, toont de voorkant van de nieuwe crossover, en ondanks dat de EV gecamoufleerd is, is er genoeg te zien op het gebied van styling. Om te beginnen lijkt de Model Y refresh dezelfde vereenvoudigde, rechtgetrokken styling van de motorkap en voorbumper te hebben als de Model 3 Hoogland. Ook de wielkuipen en rondingen op de voorste kwartpanelen zien er een stuk minder drastisch uit dan bij het huidige Model Y, waardoor het er over het geheel genomen minder organisch uitziet.

Door de camo is het moeilijk te zien, maar het lijkt erop dat de nieuwe Model Y ook het bijgewerkte koplampontwerp van de Model 3 Highland zal delen. Over het geheel genomen zullen de visuele veranderingen er waarschijnlijk voor zorgen dat de nieuwe Model Y er moderner en slanker uitziet, vergeleken met het verouderende originele ontwerp.

In tegenstelling tot sommige Model 3 Highland prototypes, heeft de Model Y Juniper nog geen nieuwe wielen, hoewel het geen verrassing zou zijn als de Tesla Model Y van 2025 gelanceerd wordt met een nieuw wielontwerp dat past bij de minimalistische nieuwe designtaal.

Op het moment van schrijven is er nog geen officieel releasevenster voor de Model Y Juniper vernieuwing, maar het is niet ongebruikelijk om prototype testvoertuigen te zien verschijnen in waarnemingen zoals deze, acht maanden tot een jaar voor de officiële lancering. Er wordt gespeculeerd over een lancering begin 2025 voor de Model Y Juniper-vernieuwing, en gezien de timing van deze eerste publieke waarneming zou het geen verrassing zijn als Tesla de nieuwe EV eind 2024 of begin 2025 zou aankondigen, met leveringen die in het tweede kwartaal van 2025 beginnen.

Koop een Peak Design Mobile Car Vent Mount met Qi2 draadloos opladen op Amazon.

Possible New Model Y sighting
byu/JacklJack inTeslaModelY
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 07 > Eerste waarneming van Tesla Model Y Juniper refresh onthult visuele updates en hint naar nakende release
Julian van der Merwe, 2024-07- 8 (Update: 2024-07- 8)