Notebookcheck Logo

EarFun UBOOM L draagbare Bluetooth-luidspreker lanceert met 16 uur afspeeltijd

De EarFun UBOOM L draagbare Bluetooth-luidspreker is waterdicht, met een IP67-rating. (Afbeelding bron: EarFun)
De EarFun UBOOM L draagbare Bluetooth-luidspreker is waterdicht, met een IP67-rating. (Afbeelding bron: EarFun)
EarFun heeft de UBOOM L draagbare Bluetooth-luidspreker gelanceerd. Het apparaat is waterdicht met een IP67 rating en tot 16 uur afspeeltijd. De gadget heeft vele functies, waaronder Stereo Pairing en voice assistant compatibiliteit. Verschillende instellingen optimaliseren de geluidsweergave voor uw omgeving, en JumboBass-technologie versterkt de lagere frequenties.

EarFun heeft de UBOOM L draagbare Bluetooth-luidspreker, ontworpen voor gebruik buitenshuis met een bereik tot 15 m (~49 ft). Een 5.200 mAh batterij levert tot 16 uur afspelen en laadt op via USB-C in ongeveer vier uur. De gadget heeft verschillende instellingen, zoals een binnen- en buitenmodus

De videomodus minimaliseert latentie, plus de luidspreker heeft DSP-technologie voor een multidimensionale ervaring. JumboBass-technologie, dubbele passieve radiatoren en een 55 mm dynamische basversterker zorgen voor een sterk basgeluid. Zorgvuldig geplaatste passieve zijstralers zorgen voor een helder geluid. U kunt twee luidsprekers aan elkaar koppelen voor een versterkt geluid met de functie voor stereoparen.

Dankzij de ingebouwde microfoon kunt u met het apparaat handsfree bellen. Bovendien is het apparaat compatibel met spraakassistenten, waaronder Apple Siri, Amazon Alexa en Google Assistent. U kunt verbinding maken met de gadget via Bluetooth 5.0 of via de 3,5 mm-aansluiting. De UBOOM L heeft een IP67 rating, waardoor het apparaat enigszins waterdicht is, en EarFun beweert dat de gadget blijft drijven. De speaker meet 78 x 210 x 72 mm (~3.1 x 7.3 x 2.8-in) en weegt 650 g (~22.9 oz)

Je kunt de EarFun UBOOM L draagbare Bluetooth-luidspreker momenteel kopen voor US$59,99, met 25% korting op de startprijs van US$79,99 als je je inschrijft op de mailinglijst van het bedrijf. Na deze voorverkoopperiode kost de speaker US$99,99.

Koop de JBL FLIP 5 waterdichte draagbare Bluetooth-luidspreker op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 06 > EarFun UBOOM L draagbare Bluetooth-luidspreker lanceert met 16 uur afspeeltijd
Polly Allcock, 2022-06-20 (Update: 2022-06-20)