Notebookcheck Logo

Dangbei onthult Mars Pro 2 Google TV 4K laserprojector met Netflix-ondersteuning

Dangbei Mars Pro 2 4K laserprojector (Bron: Dangbei)
Dangbei Mars Pro 2 4K laserprojector (Bron: Dangbei)
Twee jaar na zijn voorganger is de Dangbei Mars Pro 2 laserprojector nu klaar om op de markt te komen. Met 4K-beelden, Dolby en DTS:X surround sound en Google TV-integratie met Netflix-ondersteuning wordt deze gadget officieel op 28 mei gelanceerd. De adviesprijs is $1.899, maar early adopters kunnen hem voor minder dan $1.400 krijgen.

Dangbei heeft zojuist een lanceerdatum aangekondigd voor de Mars Pro 2 laserprojector, die samen met de X5 Ultra projector en de PadGo 27-inch 4K tablet voor thuisentertainment te zien was op CES 2024. De lanceringsprijs is bevestigd op $1.899, maar er is een stevige speciale korting van $400. Klanten in de VS die zich voor de lanceringsdatum van 28 mei op de nieuwsbrief abonneren, kunnen een gratis geschenk ter waarde van $139 krijgen (een handige gimbalstandaard).

Op de markt gebracht als 's werelds eerste Google TV 4K laserprojector met een vooraf geïnstalleerde, gelicentieerde Netflix-applicatie, kan de Mars Pro 2 ook worden gebruikt om YouTube, Prime Video, Hulu, Disney+ content en meer te streamen. Naast de 4K UHD visuele ervaring met HDR10+ ondersteuning, heeft deze projector dubbele 12W luidsprekers met zowel Dolby Audio als DTS:X ondersteuning. De lijst met specificaties en functies omvat ook HDMI 2.1 en WiFi 6 connectiviteit, evenals InstanPro AI Image Setup met dToF, CMOS en AI algoritmes voor verbeterde autofocus, schermaanpassing, obstakelvermijding, oogbescherming en meer.

De Dangbei Mars Pro 2 zal verkrijgbaar zijn via Amazon en de eigen website van het merk. Wie echter haast heeft, kan de 1080p Mars voor $999,99 kopen. Tot slot kunnen klanten in Groot-Brittannië die de Mars Pro 2 willen aanschaffen de promocode MARSPRO2 gebruiken voor een extra korting van £50.

Bron(nen)

Dangbei (via e-mail)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 05 > Dangbei onthult Mars Pro 2 Google TV 4K laserprojector met Netflix-ondersteuning
Codrut Nistor, 2024-05-15 (Update: 2024-05-15)