Notebookcheck Logo

DM20-C smartwatch met SIM-kaart slot en 5 MP camera arriveert

De DM20-C smartwatch heeft een simkaartslot met ondersteuning voor 4G. (Beeldbron: AliExpress)
De DM20-C smartwatch heeft een simkaartslot met ondersteuning voor 4G. (Beeldbron: AliExpress)
De DM20-C smartwatch met een simkaartslot en ondersteuning voor 4G is nu verkrijgbaar op AliExpress. De gadget heeft ook een front-facing 5 MP camera, ingebouwde hartslagsensor en GPS. De wearable draait op Android 9.1, waarmee je apps kunt downloaden via de Google Play store.

De DM20-C is een nieuwe smartwatch die wereldwijd verkrijgbaar is via AliExpress. De gadget heeft een 1,88-in (~48 mm) IPS-scherm met een resolutie van 320 x 360 px. Je kunt verbinding maken met het apparaat via Bluetooth 4.1 of Wi-Fi, plus de wearable heeft een simkaartslot met 4G-ondersteuning, zodat je altijd kunt bellen en internetten. Met een 5 MP camera aan de voorkant van het horloge kun je videogesprekken voeren of foto's maken.

De DM20-C heeft een ingebouwde hartslagsensor en een fitness-app om u te helpen uw lichaamsbeweging bij te houden en is geclassificeerd als IP67 waterdicht. Andere functies van het apparaat zijn ondersteuning voor GPS, het afspelen van muziek, een tool om je telefoon te vinden en een stappenteller. De wearable draait op Android 9.1, waardoor je een groot aantal apps uit de Google Play store kunt downloaden. Het apparaat heeft een 1.280 mAh lithium-ion batterij; een geschatte looptijd tussen oplaadbeurten is niet gegeven.

De smartwatch heeft een metalen behuizing die verkrijgbaar is in zwart of zilver en wordt geleverd met een leren bandje in zwart of bruin. U kunt de DM20-C smartwatch kopen bij AliExpress, waarbij de 1 GB + 16 GB versie US$99 kost, terwijl het 4 GB + 64 GB model US$132.60 kost. Beide horloges zijn momenteel afgeprijsd en worden doorgaans verkocht voor respectievelijk US$165 en US$221. De levering aan de VS wordt momenteel verwacht begin november.

De DM20-C smartwatch. (Beeldbron: AliExpress)
De DM20-C smartwatch. (Beeldbron: AliExpress)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 10 > DM20-C smartwatch met SIM-kaart slot en 5 MP camera arriveert
Polly Allcock, 2022-10- 7 (Update: 2022-10- 7)