Notebookcheck Logo

DJI kondigt een nieuw Ready to Roll lanceringsevenement aan voor de Avata 2 FPV drone waar het gerucht over gaat

De Avata 2 zal meerdere Avata-ontwerpelementen behouden, waaronder de enkele camera-opstelling. (Afbeeldingsbron: DJI)
De Avata 2 zal meerdere Avata-ontwerpelementen behouden, waaronder de enkele camera-opstelling. (Afbeeldingsbron: DJI)
DJI heeft onthuld wanneer het zijn volgende drone zal uitbrengen. De officieel naamloze drone, die over iets meer dan een week tijdens een 'Ready to Roll' lanceringsevenement zal arriveren, is naar verwachting de Avata 2, die tegelijk met de Goggles 3, RC Motion Control 3 en Remote Control 3 zal debuteren.

DJI heeft nu de lanceerdatum voor zijn volgende drone bevestigd na een hele reeks lekken. Overigens, @OsitaLV dJI voor door te onthullen dat de lanceringsdatum van de Avata 2 11 april is, wat door het bedrijf werd bevestigd. Bovendien lekte het Twitter-account een korte hands-on met de Avata 2, die we hieronder hebben ingesloten.

Zoals altijd geeft DJI op de sociale media-accounts van zijn nieuwe microsite geen naam aan de op handen zijnde drone. In plaats daarvan heeft het bedrijf aangegeven dat het een nieuw apparaat zal lanceren tijdens een "Ready to Roll" lanceringsevenement dat op 11 april om 13:00 UTC zal beginnen. Desalniettemin komt het afgebeelde product overeen met het ontwerp van de Avata 2 die de afgelopen weken meerdere keren is opgedoken.

Zo heeft de drone een enkele camera en vier sets propellers die in grote propellerbeschermers zijn ingebouwd. Hoewel dit allemaal geldt voor de originele Avata, lijkt de Avata 2 veel dunner maar breder te zijn dan zijn voorganger. Bovendien zal DJI naar verwachting meer dan alleen de Avata 2 onthullen. Gebaseerd op recente lekkenheeft het bedrijf ook de Goggles 3, RC Motion Control 3 en Remote Control 3 ontwikkeld, waarvan er veel naast de Avata 2 zullen kunnen worden besteld als onderdeel van een Fly More Combo. Helaas zijn de lanceringsprijzen en de volledige specificaties van de Avata 2 nog niet bekend.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 04 > DJI kondigt een nieuw Ready to Roll lanceringsevenement aan voor de Avata 2 FPV drone waar het gerucht over gaat
Alex Alderson, 2024-04- 3 (Update: 2024-04- 3)