Notebookcheck Logo

Budget SPLACH Twin motorscooter met verborgen AirTag compartiment

De SPLACH Twin motorscooter heeft een topsnelheid van 45 km/u. (Afbeelding bron: SPLACH)
De SPLACH Twin motorscooter heeft een topsnelheid van 45 km/u. (Afbeelding bron: SPLACH)
De SPLACH Twin-scooter met dubbele motor heeft de InDemand-fase op Indiegogo bereikt. De e-scooter heeft een accessoire waarmee je een Apple AirTag op het voertuig kunt verbergen, zodat je hem gemakkelijk kunt volgen en lokaliseren. Het bedrijf beschrijft de opvouwbare scooter als budget, met een topsnelheid van 45 km/u en een actieradius tot 56 km.

De SPLACH Twin scooter met dubbele motor heeft de InDemand-fase van zijn Indiegogo-campagne bereikt, na een succesvolle crowdfundingronde. De opvouwbare elektrische scooter is ontworpen voor je dagelijkse woon-werkverkeer en off-road avonturen. SPLACH beweert dat de scooter "het meest ideale en betaalbare alles-in-één groene voertuig" is, en omschrijft het voertuig ook als een budgetmodel, vermoedelijk verwijzend naar de huidige gereduceerde prijs.

De elektrische scooter voor volwassenen is uitgerust met twee 600 W motoren, met 12 versnellingen en een topsnelheid van 45 km/u. Het voertuig bereikt zijn topsnelheid in 3,9 seconden en heeft een piekvermogen van 2.000 W, waardoor het hellingen tot 40% aankan. Een 48 V batterij zorgt voor een actieradius tot 56 km en is volledig opgeladen in 7,5 uur.

De SPLACH Twin heeft lekbestendige dikke banden van 8 x 2,5 inch en een dubbel veersysteem voor een comfortabele rit. Een schuilplaats voor een Apple AirTag is een optioneel accessoire dat op de stuurpen van de e-scooter kan worden gemonteerd, zodat u uw voertuig kunt traceren en lokaliseren. De opvouwbare elektrische scooter kan in 10 seconden worden ingeklapt, waardoor hij gemakkelijker te vervoeren is. Het voertuig weegt 24 kg en kan een lading tot 100 kg dragen.

U kunt de SPLACH Twin elektrische motorscooter momenteel kopen voor US$898; deze prijs is vergrendeld tot 5 augustus. Het voertuig zal naar verwachting in de toekomst verkocht worden voor US$1.699 en wordt wereldwijd verscheept.

Koop de Lamicall Scooter Telefoonclip op Amazon

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > Budget SPLACH Twin motorscooter met verborgen AirTag compartiment
Polly Allcock, 2022-08- 4 (Update: 2022-08- 4)