Notebookcheck Logo

Bose Smart Soundbar 600: krachtige soundbar met compacte afmetingen, stembedieningsfunctie en Dolby Atmos

De Bose Smart Soundbar 600 wordt later deze maand geleverd. (Beeldbron: Bose)
De Bose Smart Soundbar 600 wordt later deze maand geleverd. (Beeldbron: Bose)
Bose heeft de Smart Soundbar 600 gepresenteerd, een soundbar met vijf transducers. Naast ondersteuning voor Dolby Atmos heeft Bose de spraakassistenten Amazon Alexa en Google Assistant geïntegreerd, evenals Apple AirPlay 2-functionaliteit. Bose heeft de Smart Soundbar 600 geprijsd voor 499 dollar en zal het apparaat later deze maand op meerdere markten gaan aanbieden.

De Bose Smart Soundbar 600 is gearriveerd, en nestelt zich mooi tussen de Smart Soundbar 500 en Smart Soundbar 700 in. De nieuwste soundbar van Bose is dan ook een high-end aangelegenheid, met vijf transducers gericht op het creëren van geluid dat goed genoeg is om extra luidsprekers overbodig te maken. Volgens Bose heeft de Smart Soundbar 600 twee zijdelings gerichte transducers gekoppeld aan twee naar boven gerichte luidsprekers en een mid-tweet.

Overigens ondersteunt de soundbar de Bose QuietPort- en TrueSpace-technologieën, plus Dolby Atmos. Daarnaast is Dolby Digital 5.1 aanwezig om de ruimtelijke geluidsweergave te verbeteren. Bovendien is de Smart Soundbar 600 compatibel met subwoofers en achterluidsprekers, zoals de Bass Module 500 en Surround Speakers 700. Los daarvan wordt de soundbar geleverd met HDMI eARC-connectiviteit en een optische digitale ingang voor aansluiting op externe apparaten.

Verder ondersteunt de Smart Soundbar 600 Amazon Alexa, Apple AirPlay 2 en Google Assistant functionaliteit. Schijnbaar gebruikt de soundbar ingebouwde microfoons om spraakopdrachten te bepalen, in plaats van één binnen zijn gebundelde afstandsbediening. Zoals de marketingafbeeldingen van Bose laten zien, is de Smart Soundbar 600 relatief compact, met een voetafdruk van slechts 5,61 x 69,4 x 10,4 cm en 3,13 kg. De soundbar is al beschikbaar voor pre-ordering in de eurozone, het VK en de VS en zal vanaf 24 oktober in de winkels liggen. Ter referentie: Bose vraagt €549,95 voor de soundbar in de eurozone, £499,99 in het VK en US$499 in de VS.

(Beeldbron: Bose)
(Beeldbron: Bose)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 10 > Bose Smart Soundbar 600: krachtige soundbar met compacte afmetingen, stembedieningsfunctie en Dolby Atmos
Alex Alderson, 2022-10-11 (Update: 2022-10-11)