Notebookcheck Logo

Bosch Smart Kitchen Dock debuteert met ingebouwde Amazon Alexa

De Bosch Smart Kitchen Dock is compatibel met iOS- en Android -apparaten. (Afbeelding bron: Bosch)
De Bosch Smart Kitchen Dock is compatibel met iOS- en Android -apparaten. (Afbeelding bron: Bosch)
De Bosch Smart Kitchen Dock is getoond op IFA. Het apparaat fungeert als standaard voor een smartphone of tablet en kan je assisteren in de keuken. Dankzij ingebouwde Amazon Alexa kun je bijvoorbeeld onderweg vragen stellen. Bovendien kun je recepten weergeven en met handgebaren door de inhoud vegen om te voorkomen dat je scherm vies wordt.

Bosch heeft de Smart Kitchen Dock gedemonstreerd op IFA. Het multifunctionele apparaat is een standaard voor je telefoon of tablet, met smart home-connectiviteit en ingebouwde Amazon Alexa. De gadget is compatibel met producten met Android 8.0 of iOS 14.0 en hoger, waaronder iPhones en iPadsmet Bluetooth-connectiviteit. Je kunt je apparaat op de standaard gebruiken om recepten weer te geven, als een digitaal kookboek.

Zoals je zou verwachten, kun je Alexa vragen om je te helpen in de keuken door timers in te stellen, vragen te beantwoorden zoals de gemiddelde levensduur van een groente of een recept voor je te vinden. Je kunt het apparaat ook bedienen met gebaren, zoals een veegbeweging over het scherm, dankzij geïntegreerde sensoren, waardoor je voorkomt dat je het aangesloten scherm vuil maakt. Met de gadget kunt u ook andere smart home-apparaten bedienen met Home Connect en Alexa-spraakopdrachten.

Bovendien kun je het dock gebruiken om naar muziek te luisteren via je favoriete streamingdiensten; de gadget heeft een ingebouwde luidspreker, die het oppervlak eronder gebruikt om het geluid te versterken. Je kunt de Smart Kitchen Dock bedienen met knoppen om het volume aan te passen of het apparaat te dempen. De Bosch Smart Kitchen Dock zal naar verwachting €189 (~US$188) kosten wanneer het in januari op de markt komt.

Koop de Echo Show 5 (2e generatie, versie 2021) op Amazon

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Bosch Smart Kitchen Dock debuteert met ingebouwde Amazon Alexa
Polly Allcock, 2022-09- 5 (Update: 2022-09- 5)