Notebookcheck Logo

Betaalbare opvouwbare vlaggenschip smartphone gespot op Geekbench met laatste-gen vlaggenschip processor in aanloop naar lancering

Een voorproefje van Magic Vs3. (Bron: Honor)
Een voorproefje van Magic Vs3. (Bron: Honor)
Een tot nu toe onbekend modelnummer van Honor dat op Geekbench is verschenen, zou kunnen duiden op de meer betaalbare versie van de aankomende Magic V3 Android opvouwbare vlaggenschip smartphone van het merk. Als dat het geval is, zal de "Vs2" een oudere chipset gebruiken dan zijn top-end tegenhanger.

Honor heeft bevestigd dat het niet 1 maar 2 nieuwe opvouwbare smartphones zal lanceren op 12 juli 2024; het heeft echter weinig hints laten vallen over hoe de Magic Vs3 zal verschillen van de V3 op die dag.

Aan de andere kant wordt gedacht dat de eerstgenoemde de meest portemonneevriendelijke van de 2 zal zijn, gebaseerd op het precedent van de Magic Vs2. Die opvouwbare smartphone deed het met de Snapdragon 8+ Gen 1 SoC in plaats van de 8 Gen 2 van zijn vlaggenschip, de V2en nu lijkt het erop dat de Vs3 hetzelfde zal doen.

Het zal inderdaad precies hetzelfde doen, volgens een nieuwe Geekbench vermelding voor een apparaat met wat nu het modelnummer van de Vs3 zou zijn. De Honor FLC-AN00 heeft iets meer dan 2.000 gescoord in single-core termen en iets minder dan 5.700 voor multi-core taken in de benchmark met de 8 Gen 2 en 12GB RAM.

De "Magic Vs3" loopt ook Android 14 in het nieuwe lek. Er wordt ook een periscoopzoom achteruitrijcamera en een 1 TB interne opslag hebben bij de lancering - en toch minder gaan kosten dan de Magic V3 - een apparaat met voorgangers die op dit moment $1.360 kosten op Amazon.

De "Magic Vs3" verschijnt op Geekbench in de aanloop naar het grote productevenement van Honor. (Bron: Geekbench via Geeksdigit)
De "Magic Vs3" verschijnt op Geekbench in de aanloop naar het grote productevenement van Honor. (Bron: Geekbench via Geeksdigit)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 07 > Betaalbare opvouwbare vlaggenschip smartphone gespot op Geekbench met laatste-gen vlaggenschip processor in aanloop naar lancering
Deirdre O'Donnell, 2024-07-10 (Update: 2024-07-10)