Notebookcheck Logo

Audi A3 e-tron render afbeelding illustreert het vermeende exterieur ontwerp van de elektrische hatchback uit Duitsland

Een door Motor1 vrijgegeven renderfoto stelt het exterieur voor van een mogelijk e-tron model van de Audi A3 (Afbeelding: Audi)
Een door Motor1 vrijgegeven renderfoto stelt het exterieur voor van een mogelijk e-tron model van de Audi A3 (Afbeelding: Audi)
Hoewel de officiële onthulling en daaropvolgende lancering van de volledig elektrische Audi A3 e-tron waarschijnlijk nog een paar jaar op zich laat wachten, hebben getalenteerde grafisch ontwerpers nu al een prachtige renderafbeelding gemaakt die het mogelijke ontwerp van de elektrische compacte auto laat zien.

Het is algemeen bekend dat de snel groeiende markt voor elektrische auto's wordt gedomineerd door gezinsvriendelijke SUV's, waarnaar tegenwoordig bijzonder veel vraag is. Met aankomende voertuigen zoals de Audi Q6 e-tronblijven Duitse autofabrikanten zich ook richten op deze winstgevende productcategorie, maar de vaak over het hoofd geziene klasse van elektrische compacte auto's zou eindelijk een spannende nieuwe toevoeging kunnen krijgen in de vorm van de Audi A3 e-tron.

Hoewel de Audi A3 e-tron naar verwachting zal worden gelanceerd als onderdeel van de nieuwe modelgeneratie in 2026 of 2027, kunnen ongeduldige fans nu een geweldige eerste blik werpen op het geruchtmakende ontwerp van de elektrische auto. Deze onofficiële renderfoto van de elektrische Audi A3 is te vinden op op Motor1en toont onder meer een vrij vertrouwde grille en zwarte inzetstukken op de voorbumper, die worden gecompleteerd door een e-tron branding aan de onderzijde.

Verder zouden de LED-koplampen van de Audi A3 e-tron extreem smal en vrij agressief kunnen zijn, terwijl de zijspiegels van de elektrische compacte auto zouden kunnen vertrouwen op een cameragebaseerd systeem. Over het geheel genomen lijkt deze prachtige renderfoto van de elektrische Audi A3 e-tron heel plausibel, maar zijn uiteindelijke ontwerp kan er heel anders uitzien wanneer hij in 2026 of 2027 op de markt komt. Helaas zijn er ook geen details over de technische specificaties van de Duitse EV, maar sommige experts gaan ervan uit dat de Audi A3 e-tron gebaseerd zou kunnen zijn op Volkswagen's nieuwe "Scalable Systems Platform", of kortweg SSP.

Koop de Pulsar Plus Level 2 40 Amp Electric Vehicle Smart Charger op Amazon

Bron(nen)

Motor1beeld: Audi

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > Audi A3 e-tron render afbeelding illustreert het vermeende exterieur ontwerp van de elektrische hatchback uit Duitsland
Enrico Frahn, 2022-08- 4 (Update: 2022-08- 4)