Notebookcheck Logo

AtomStack A70 Pro: Nieuwe, extreem krachtige lasersnijder snijdt metaal, MDF en dik hout

AtomStack A70 Pro: Extreem krachtige lasersnijder snijdt meer dan alleen hout
AtomStack A70 Pro: Extreem krachtige lasersnijder snijdt meer dan alleen hout
De A70 Pro van AtomStack is een extreem krachtige lasersnijder, die verschillende materialen nauwkeurig kan snijden. Het vermogen kan ook bijzonder gemakkelijk worden aangepast.

AtomStack brengt een nieuwe en bijzonder krachtige lasersnijder op de markt, de A70 Pro. Klanten wordt geadviseerd om zich uitgebreid te informeren over de gevaren van dergelijke technologie, waaronder niet alleen de uitstoot van potentieel schadelijke uitlaatgassen, maar ook het risico op brand en bepaalde gevaren voor het lichaam en de ogen.

De snijplotter kan materialen met afmetingen van 500 x 400 millimeter bewerken en heeft naar verluidt een herhalingsnauwkeurigheid van 0,1 millimeter. De golflengte van de laser is 455 Nm. Gebruikers kunnen naadloos schakelen tussen 35 W en 75 W, waardoor optimale prestaties voor het betreffende materiaal mogelijk zijn. Volgens AtomStack kunnen dunne stalen platen, plastic en karton gesneden worden. Leer, hout en printplaten kunnen ook gegraveerd worden. AtomStack stelt dat metalen platen tot 0,3 millimeter dik gesneden kunnen worden, evenals zacht hout tot 30 millimeter dik. MFD-platen tot 12 millimeter dik zouden ook mogelijk zijn.

Automatisch en handmatig scherpstellen wordt ondersteund. De maximale snelheid is gespecificeerd op 400 mm/s. Branden worden automatisch gedetecteerd, waarna een werkproces onmiddellijk wordt gestopt. Er is een scherm beschikbaar, waardoor bediening zonder smartphone of computer mogelijk is. Verbinding via WiFi en USB Type C wordt ondersteund, en LaserGRBL, LightBurn en AtomStack Studio kunnen gebruikt worden.

De AtomStack A70 Pro lasersnijder is nu te bestellen voor een prijs van ongeveer $1799, en de levering staat gepland voor half maart.

Een mogelijk alternatief: Koop de AtomStack A5 bij Amazon.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 02 > AtomStack A70 Pro: Nieuwe, extreem krachtige lasersnijder snijdt metaal, MDF en dik hout
Silvio Werner, 2024-02-11 (Update: 2024-02-11)