Notebookcheck Logo

Asus kondigt ROG MJOLNIR draagbaar krachtstation voor gaming aan en benadrukt dat het geen 1 april grap is

Asus toont een draagbaar energiestation voor gamers, wat misschien net geen 1 aprilgrap is (Afbeelding bron: Asus [Bewerkt])
Asus toont een draagbaar energiestation voor gamers, wat misschien net geen 1 aprilgrap is (Afbeelding bron: Asus [Bewerkt])
Asus heeft een draagbaar energiestation voor gamers onthuld, genaamd de ROG MJOLNIR. Het apparaat is geïnspireerd op de Noorse mythologie en heeft een ontwerp dat lijkt op de hamer van Thor. Het heeft zelfs een handvat dat vermoedelijk dienst kan doen als lichtbron. Het bedrijf ging niet veel in op de details, maar Asus verzekerde dat het geen aprilgrap is.

Vorig jaar kondigde Asus de ROG Ally (momenteel $ 399,99 bij Best Buy) handheld gaming-pc aan op de allereerste dag van april. Natuurlijk dacht iedereen dat het een grap was, maar het bedrijf bevestigde later het bestaan van het apparaat en lanceerde het vervolgens. Dit jaar lijkt Asus een soortgelijke weg in te slaan door de ROG MJOLNIR voor gamers aan te kondigen.

Asus heeft er nog niet veel over onthuld, behalve dat het geen 1 april grap is. Maar uit de teaserafbeelding blijkt duidelijk dat de ROG MJOLNIR, als het inderdaad geen grap is, een draagbare krachtcentrale voor gaming is. Op de afbeelding is te zien dat er vier stopcontacten, twee USB Type-C en twee USB Type-A poorten op zitten.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Asus ROG MJOLNIR geïnspireerd op Noorse mythologie. Om precies te zijn lijkt het ontwerp op de legendarische hamer van Thor. Hoewel de naamgeving en het ontwerp misschien een aprilgrap-gevoel oproepen, heeft het bedrijf al een Thor voedinglijn.

Hoewel Asus niet inging op de details van het ontwerp, lijkt het erop dat het handvat van de ROG MJOLNIR kan dienen als zaklamp. Aangezien de veronderstelde voeding bedoeld is voor buitengamen, is de toevoeging van een lichtbron wel logisch. De teaserafbeelding toont ook een display aan de voorkant en de gebruikelijke ROG-thema's.

Verder zei het bedrijf dat het de ROG MJOLNIR voeding volledig zou onthullen op Computex 2024. Dat evenement vindt plaats in Taiwan van 4 tot 7 juni.

Bron(nen)

Asus op X (tweet hierboven ingesloten) via: VideoCardz

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 04 > Asus kondigt ROG MJOLNIR draagbaar krachtstation voor gaming aan en benadrukt dat het geen 1 april grap is
Abid Ahsan Shanto, 2024-04- 3 (Update: 2024-04- 3)