Notebookcheck Logo

Apple de impopulaire FineWoven beschermhoesjes voor de iPhone 15 Pro krijgen een luxe make-over in Hermès leer

Caviar verbetert Apple's FineWoven beschermhoezen met behulp van leer. (Afbeelding: Caviar)
Caviar verbetert Apple's FineWoven beschermhoezen met behulp van leer. (Afbeelding: Caviar)
Apple heeft het afgelopen jaar grotendeels afstand genomen van lederen accessoires en biedt in plaats daarvan iPhone hoesjes aan die gemaakt zijn van 'FineWoven' - een fijn gaas dat niet bijzonder robuust is gebleken. Caviar is nu bezig met het upgraden van de originele beschermhoesjes met leer van hoge kwaliteit.

Apple biedt nu nauwelijks nog leren accessoires aan - de meeste polsbandjes voor de Apple Watch en alle originele beschermhoesjes voor de iPhone 15 Pro zijn vervangen door stof. De 'FineWoven' beschermhoesjes, die $59 kosten, blijken echter veel minder robuust te zijn dan hun leren voorgangers dan hun leren voorgangers.

Caviar pakt dit probleem nu aan door Apple's fijne stoffen beschermhoesjes in hetzelfde leer te wikkelen dat gebruikt wordt om de Birkin tassen van het luxe modelabel Hermès te maken. Dit materiaal voelt naar verluidt zachter aan dan de FineWoven-stof van Apple en is tegelijkertijd robuuster en duurzamer. Het ontwerp wordt aangevuld met een kaviaarlogo van 24-karaats goud. In tegenstelling tot de beschermhoesjes van Apple zijn de knoppen op het frame gewoon weggelaten en dus niet beschermd tegen krassen.


Caviar betaalt echter een hoge prijs voor de beschermende hoesjes, die wereldwijd beperkt zijn tot 999 stuks: met prijzen vanaf $1130 kosten de hoesjes meer dan 19 keer meer dan hun FineWoven tegenhangers. Ondanks de hoge prijs biedt de fabrikant slechts één jaar garantie. Caviar biedt het hoesje aan voor de iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max.

Prijzen en beschikbaarheid

De FineWoven-collectie van Caviar is nu verkrijgbaar in de online winkel van de fabrikant https://caviar.global/catalog/cases in oranje, blauw of bruin. Afhankelijk van het iPhone-model kosten de hoesjes tussen $1130 en $2030, en de verzending is gratis. Iedereen die met cryptocurrencies betaalt, krijgt 15% korting.


Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 01 > Apple de impopulaire FineWoven beschermhoesjes voor de iPhone 15 Pro krijgen een luxe make-over in Hermès leer
Hannes Brecher, 2024-01- 2 (Update: 2024-01- 2)