Notebookcheck Logo

Analist noemt vier kleuropties voor Samsung Galaxy S23 serie

Naar verluidt zal Samsung de Galaxy S23-serie ook in vier kleuren aanbieden. (Beeldbron: Samsung)
Naar verluidt zal Samsung de Galaxy S23-serie ook in vier kleuren aanbieden. (Beeldbron: Samsung)
Volgens een bekende smartphone-analist heeft Samsung besloten om de Galaxy S23-serie van volgend jaar in vier kleuren aan te bieden, als afspiegeling van de Galaxy S22, Galaxy S22 Plus en Galaxy S22 Ultra van dit jaar. Met het noemen van alle vier de kleuren lijkt het erop dat Samsung de kleuren waarin het momenteel zijn vlaggenschip-smartphones verkoopt, enigszins heeft aangepast.

Ross Young van Display Supply Chain Consultants (DSCC) beweert informatie te hebben verkregen over Samsung's geplande kleuren voor de Galaxy S23-serie. De Galaxy S23-serie zal naar verwachting begin volgend jaar verschijnen en bestaat uit de gewone Galaxy S23, de Galaxy S23 Plus of Galaxy S23+, en de Galaxy S23 Ultra. Zoals uitgelekte CAD-gebaseerde renders al hebben laten zien, is de Galaxy S23 en Galaxy S23 Plus meer verschillen van hun voorgangers dan de Galaxy S23 Ultra.

Volgens Young heeft Samsung slechts vier kleuren gemaakt voor zijn volgende vlaggenschip smartphones. Het zou ons echter niet verbazen als dit de retailkleuren van Samsung zijn, de kleuren die bij derde partijen kunnen worden gekocht, en dat Samsung van plan is om meer kleuren aan te bieden via zijn Online Exclusive-reeks. Ter referentie, Samsung verkoopt Graphite, Cream, Sky Blue en Violet kleurstellingen voor de Galaxy S22 en Galaxy S22 Plusmaar alleen als je een van beide modellen rechtstreeks koopt. Graphite, Sky Blue en Red zijn eveneens Online Exclusive kleuren voor de Galaxy S22 Ultra.

Vermoedelijk zal Samsung de Galaxy S23-serie uitbrengen in Beige, Zwart, Groen en Licht Roze. Met andere woorden, Phantom White lijkt plaats te hebben gemaakt voor Beige, mogelijk de tint waarin Samsung de Galaxy Z Fold4 aanbiedt. Helaas weet Young niet of dit het geval is, hoewel het vreemd zou zijn als Samsung een paar maanden na de introductie van Beige een andere tint zou ontwikkelen. Overigens had Young gelijk met zijn voorspellingen voor de Galaxy Z Fold4 en Galaxy Z Flip4 kleuren, die hij onthulde in mei.

Samsung's 'Beige' kleuroptie voor de Galaxy Z Fold4. (Afbeelding bron: Samsung)
Samsung's 'Beige' kleuroptie voor de Galaxy Z Fold4. (Afbeelding bron: Samsung)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 10 > Analist noemt vier kleuropties voor Samsung Galaxy S23 serie
Alex Alderson, 2022-10- 8 (Update: 2022-10- 8)