Notebookcheck Logo

Amazfit Pop 2 met 1,78-in display en Bluetooth bellen onthuld

De Amazfit Pop 2 smartwatch heeft een 1,78-in (~45 mm) AMOLED display. (Beeldbron: Amazfit)
De Amazfit Pop 2 smartwatch heeft een 1,78-in (~45 mm) AMOLED display. (Beeldbron: Amazfit)
Een productvermelding voor de Amazfit Pop 2 smartwatch is live gegaan op de Indiase website van het merk. De aankomende gadget heeft een 1,78-in (~45 mm) AMOLED display, Bluetooth bellen en een bloedzuurstof niveau monitor. Bovendien zou de recente vermelding van het product in de Bluetooth Launch Studio kunnen betekenen dat het horloge wereldwijd op de markt komt.

Een productlijst voor de Amazfit Pop 2 smartwatch is verschenen op de Indiase site van het bedrijf. De pagina vermeldt de wearable als "Coming Soon" en "Pre-Order Will Open Soon"; een exacte lanceerdatum is echter niet gegeven. Het horloge werd onlangs opgenomen in de Bluetooth Launch Studio, wat erop zou kunnen wijzen dat het op andere markten zoals Noord-Amerika en Europa zal worden uitgebracht.

De Pop 2 heeft een groter 1,78-in (~45 mm) HD AMOLED display met meer dan 150 beschikbare watch faces. Je kunt de gadget via Bluetooth 5.2 met je smartphone verbinden om functies als bellen, muziek op afstand afspelen, app-notificaties en spraakassistent mogelijk te maken. Gezondheidsfuncties van het horloge omvatten een bloedzuurstofniveau-monitor, en je kunt de gadget gebruiken om je lichaamsbeweging bij te houden met meer dan 100 sportmodi beschikbaar

Bovendien kun je de Zepp Active-app gebruiken om je gezondheids- en trainingsgegevens te bekijken en verschillende instellingen aan te passen. Het bedrijf beweert dat de smartwatch tot 10 dagen meegaat op een enkele lading, en de gadget is beoordeeld als IP68 waterdicht. De Amazfit Pop 2 zal beschikbaar zijn in Zwart en Roze (roségoud) met een metalen behuizing, roestvrijstalen knop en siliconen band. Het is onduidelijk hoeveel de smartwatch gaat kosten.

De Amazfit Pop 2 smartwatch. (Beeldbron: Amazfit)
De Amazfit Pop 2 smartwatch. (Beeldbron: Amazfit)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > Amazfit Pop 2 met 1,78-in display en Bluetooth bellen onthuld
Polly Allcock, 2022-11- 7 (Update: 2022-11- 7)