Notebookcheck Logo

ADO Air Carbon nieuwe opvouwbare e-bike van 12,5kg binnenkort crowdfunding

De ADO Air Carbon e-bike wordt binnenkort gecrowdfund op Indiegogo. (Afbeeldingsbron: ADO)
De ADO Air Carbon e-bike wordt binnenkort gecrowdfund op Indiegogo. (Afbeeldingsbron: ADO)
De ADO Air Carbon opvouwbare e-bike begint binnenkort met crowdfunding op Indiegogo. Het nieuwe model heeft een frame en voorvork van carbon en weegt 12,5 kg. Andere kenmerken van de elektrische fiets zijn een Bafang motor, een actieradius tot 100 km en een smart connect module voor GPS-tracering.

ADO heeft de Air Carbon e-bike aangekondigd, die binnenkort verkrijgbaar zal zijn via een Indiegogo crowdfundingcampagne op https://www.indiegogo.com/projects/ado-air-carbon-the-lightest-carbon-folding-e-bike/coming_soon. Het bedrijf beweert dat zijn nieuwste model de lichtste opvouwbare e-bike van koolstofvezel is, met een gewicht van 12,5 kg (~27,6 lbs). De lichtheid van het frame en de voorvork, evenals het 15 seconden durende vouwmechanisme, zouden van deze e-bike een goede oplossing voor forenzen moeten maken.

De Air Carbon wordt aangedreven door een Bafang motor met een koppelsensor om het vermogen aan te passen op basis van hoe hard u trapt. Er zit ook een carbon riem bij voor eenvoudiger onderhoud, en ADO beweert dat de batterij van de e-bike een actieradius tot 100 km (~60 mijl) biedt bij één keer opladen. Bovendien heeft het model een "smart connect" module, waarmee u uw telefoon op de fiets kunt aansluiten. Dit maakt een reeks app-gebaseerde functies mogelijk, waaronder GPS-tracering, wat handig kan zijn in geval van diefstal of als u uw fiets kwijtraakt.

De Indiegogo pagina suggereert dat ADO klanten tot 40% korting op de RRP biedt als ze het model via de crowdfundingcampagne kopen. De verkoopprijs en verwachte leverdatum van de ADO Air Carbon e-bike zijn echter nog niet bekend gemaakt. Zoals bij elke crowdfundingcampagne bestaat het risico dat uw bestelling vertraging oploopt of niet wordt uitgevoerd, afhankelijk van het succes van het project. De Indiegogo-campagne voor de ADO Air Carbon e-bike zal naar verwachting begin mei van start gaan.

Alternatief model: Koop de ADO Air 20S op Amazon

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 04 > ADO Air Carbon nieuwe opvouwbare e-bike van 12,5kg binnenkort crowdfunding
Polly Allcock, 2024-04- 3 (Update: 2024-04- 3)