Notebookcheck Logo

Gerucht | iPhone 14 Pro/Pro Max lijnflitsend schermdefect is een softwareprobleem met een komende iOS 16-patch

Een blijkbaar defecte 14 Pro Max. (Bron: u/1LastOutlaw via Reddit)
Een blijkbaar defecte 14 Pro Max. (Bron: u/1LastOutlaw via Reddit)
Een aantal eigenaren van een iPhone 14 Pro of Pro Max hebben op Reddit geklaagd dat hun nieuwe toptoestel de neiging had om flikkeringen of tijdelijke groene of gele lijnen op het scherm te vertonen bij het ontwaken of opstarten. Nu beweert een blog partij te zijn bij nieuwe communicatie over het onderwerp, en probeert deze gebruikers gerust te stellen dat deze problemen kunnen worden opgelost met een eenvoudige software-update.

De iPhone 14 Pro serie onderscheidt zich van zijn vanille 14 broers en zussen niet alleen door hun hogere prijs, maar ook door hun Dynamisch eiland displays. Het lijkt er nu echter op dat sommigen die voor dit inaugurele Apple beeldschermtype hebben betaald, onverwachte bugs en defecten zijn tegengekomen in hun dagelijks gebruik.

Een aantal Redditors die in het bezit zijn van deze duurste 14-serie varianten (waarvan de meesten de meest premium Pro Max) hebben gemeld dat ze voorbijgaande groene of gele lijnen op de schermen van hun toestellen kunnen zien wanneer ze hun superdure iPhones.

Deze berichten over bugs, waarvan een aantal wordt bevestigd door bijgevoegde afbeeldingen, hebben geleid tot speculaties dat het kan gaan om hardware defecten, gevoed door beweringen dat ze een element van paneel loterij omdat alle betrokken schermen afkomstig waren van LG en berichten dat sommige betrokken gebruikers met succes verzoeken om vervanging hadden ingediend.

Echter, volgens een nieuwe "memo gezien door MacRumors ", Apple is "op de hoogte" van deze klachten, en gelooft dat het in feite een die kan worden aangepakt met een software-gebaseerde oplossing die "binnenkort". Dit heeft geleid tot speculaties dat het op komst zou kunnen zijn in de vorm van een inkomend iOS 16.2.1 update.

Koop een Apple iPad mini 6 op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 01 > iPhone 14 Pro/Pro Max lijnflitsend schermdefect is een softwareprobleem met een komende iOS 16-patch
Deirdre O'Donnell, 2023-01-15 (Update: 2023-01-15)