Notebookcheck Logo

ZTE Axon 30S met een camera onder het scherm en verder potentieel betaalbare specs zal in september 2022 debuteren

Een vroege blik op de Axon 30S. (Bron: ZTE)
Een vroege blik op de Axon 30S. (Bron: ZTE)
ZTE heeft wat zijn antwoord zou kunnen zijn op de lancering van de iPhone 14-serie met een van zijn eigen voor een smartphone met geen enkele vorm van display punch. Het zal live gaan als de Axon 30S later in september 2022, met dezelfde "ultieme screen-to-body ratio" als zijn vlaggenschip tegenhanger. Zijn selfie-camera-verbergende display wordt naar verluidt AMOLED, ook al kan het worden aangedreven door een mid-tier processor.

De iPhone 14 Pro-serie upgrade naar Dynamic Island displays heeft geleid tot speculaties dat het zal leiden tot klonen onder toekomstige Android die inderdaad al gerechtvaardigd lijkt te zijn in het licht van wat er zojuist is gebeurd met de Xiaomi Civi lijn. Echter, ZTE is terug met een tijdige herinnering dat er andere manieren zijn, het laten vallen van uitsparingen voor front-facing sensoren volledig te laten vallen.

De baanbrekende Axon serie heeft nu een nieuwe variant op komst. Vreemd genoeg suggereert de naam dat ZTE op het punt staat zijn 2021 iteraties met deze release, ondanks het bestaan van een derde-gen under-display camera (UDC) vlaggenschip, de 40 Ultra.

Dat is weliswaar een beetje jammer, gezien de smartphone's uiterlijk. ZTE's teasers laten doorschemeren dat het van plan is om de 30-serie camerabult in deze komende S-variant. Echter, de OEM belooft echt "Full-screen Power" in hetzelfde apparaat, die kan worden toegankelijk voor meer klanten deze keer op de top van dat.

De 30S heeft gelekt evenals officiële trailers, die wijzen op een kleinere 6.67-inch scherm, hoewel het kan worden gemaakt van dezelfde punch-hole-free AMOLED van de Axon 30 (zij het mogelijk zonder zijn 120Hz verversingssnelheid. Dit UDC-scherm wordt mogelijk aangedreven door een Snapdragon 7-serie processor, misschien zelfs de nieuwste 7 Gen 1 SoC.

De 30S kan ook een verbeterde 66W opladen voor een 4.500mAh batterij, drievoudige achtercamera's hebben met nog een 64MP hoofdschutter en zelfs een hoofdtelefoonaansluiting

Daarom zou dit ZTE's nieuwe en meer middenklasse herinnering dat UDC ook een belangrijke displaytrend voor mobiele apparaten is die het wel eens zou kunnen winnen winnen uiteindelijk. Het kan als zodanig worden onthuld op 26 september, 2022.

Axon 40 Ultra: nu op Amazon

ZTE plaagt een nieuwe UDC-smartphone...
ZTE plaagt een nieuwe UDC-smartphone...
zij het met een bouwjaar 2021...
zij het met een bouwjaar 2021...
die al dan niet al op de TENAA website is uitgelekt...
die al dan niet al op de TENAA website is uitgelekt...
...met specificaties zoals deze. (Bron: ZTE, Perfect Digital Arrangement via Weibo)
...met specificaties zoals deze. (Bron: ZTE, Perfect Digital Arrangement via Weibo)
Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > ZTE Axon 30S met een camera onder het scherm en verder potentieel betaalbare specs zal in september 2022 debuteren
Deirdre O'Donnell, 2022-09-23 (Update: 2022-09-23)