Notebookcheck Logo

Xiaomi wordt getipt om binnenkort 's werelds eerste Snapdragon 8 Gen 3 uitgeruste opvouwbare smartphone zonder compromissen op de markt te brengen

Een vroege Mix Flip render. (Bron: LetsGoDigital x Technizo Concept)
Een vroege Mix Flip render. (Bron: LetsGoDigital x Technizo Concept)
De Mix Flip zal naar verwachting de eerste wereldwijd verkrijgbare opvouwbare Android smartphone van Xiaomi worden. Er wordt ook gedacht dat de smartphone een bouw heeft zoals die van de Samsung Galaxy Z Flip5 in plaats van de duurdere Z Fold5 - desondanks wordt er nu ook van uitgegaan dat het een meer dan waardige rivaal zal zijn voor toestellen zoals de Motorola Razr Plus of Z Flip6 met een volwaardig vlaggenschipplatform.

De Android smartphonemarkt wacht nog steeds op de eerste echt high-end opvouwbare clamshell smartphone van 2024 - maar de productieve leaker Digital Chat Station is er echter zeker van dat er een op komst is in de vorm van de Mix Flip.

Als dat het geval is, wordt het Xiaomi's eerste stap in deze snelgroeiende markt snelgroeiende segment. Er wordt echter ook van uitgegaan dat het allesbehalve een flop van de eerste generatie zal zijn, met een Snapdragon 8 Gen 3 SoC, terwijl zijn vermeende rivaal, de Motorola Razr+, het zal doen met de meer op efficiëntie gerichte 8s Gen 3.

Digital Chat Station beweert nu ook dat de Mix Flip een apparaat zal zijn met alles wat u maar kunt wensen van een eersteklas smartphone die ook in het midden kan buigen - wat hopelijk een bruikbaar coverscherm en achter camera's.

De Mix Flip wordt ook getipt om te komen met snel opladen (in vergelijking met de Galaxy Z Flip serie tot nu toe), een dun en licht bouw en een bijna onzichtbaar hoofdscherm vouw wanneer geopend.

Het kan ook een probleem zijn voor de Razr+ aangezien deze naar verwachting buiten China verkrijgbaar zal zijn - maar goed, de wereldwijde versie van de Mix Flip wordt afgeschilderd als zijn niet-satelliet variant in een ander recent lek.

Desalniettemin zou de eerste-gen Xiaomi clamshell nog steeds hete concurrentie kunnen ondervinden van een opvolger voor de OPPO Zoek N3 Flipdie ook relatief goed verkrijgbaar is, bijvoorbeeld via retailers zoals TradingShenzhen.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 06 > Xiaomi wordt getipt om binnenkort 's werelds eerste Snapdragon 8 Gen 3 uitgeruste opvouwbare smartphone zonder compromissen op de markt te brengen
Deirdre O'Donnell, 2024-06-11 (Update: 2024-06-11)