Notebookcheck Logo

Xiaomi teaset de Redmi Note 11T-serie voor lancering

Nieuwe Redmi Note telefoons komen eraan. (Bron: Lu Weibing)
Nieuwe Redmi Note telefoons komen eraan. (Bron: Lu Weibing)
General Manager van Redmi, Lu Weibing, heeft nu de op handen zijnde komst van een nieuwe reeks Redmi Note serie toestellen teased. Deze telefoons zijn bedoeld als de prestatiegerichte tegenhangers van de Redmi Note 11-serie, en het gerucht gaat dat ze de Redmi Note 11T-serie zullen gaan heten, waarbij ook verdere hardware-informatie naar boven is gekomen.

Xiaomi is getipt om de Redmi Note 12-serie in China te lanceren volgende maand. Het bedrijf, via Redmi General Manager Lu Weibing, heeft nu ook teased wat de volgende batch van Redmi Note serie telefoons lijkt te zijn, maar het is mogelijk niet de Redmi Note 12 serie.

Eerder vandaag deelde Lu Weibing op Weibo een post die hint op de lancering van een groep toestellen die gericht lijken te zijn op een prestatiegerichte upgrade van de reguliere ervaringsgerichte Redmi Note 11-serie. Hoewel de Xiaomi executive geen exacte naam geeft, heeft leaker Digital Chat Station nu beweerd dat de telefoons in kwestie de Redmi Note 11T-serie zullen zijn.

Vermoedelijk zullen de Redmi Note 11T-telefoons aankomen met 144 Hz LCD's Uit eerdere certificeringenweten we al dat twee van de telefoons een 6,6-inch scherm zullen hebben. Bovendien bevestigt Digital Chat Station de informatie dat deze telefoons uitsluitend chipsets van MediaTek zullen gebruiken. De MediaTek Dimensity 810, Dimensity 1300en Dimensity 8000 zijn aangeprezen om deel uit te maken in de line-up.

Koop de Redmi Note 11 op Amazon.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 04 > Xiaomi teaset de Redmi Note 11T-serie voor lancering
Ricci Rox, 2022-04-26 (Update: 2022-04-26)