Notebookcheck Logo

Xiaomi: Twee nieuwe Bluetooth-luidsprekers voor buitenshuis onthuld

Xiaomi: Nieuwe luidsprekers voor binnen en buiten
Xiaomi: Nieuwe luidsprekers voor binnen en buiten
Xiaomi heeft twee nieuwe Bluetooth-speakers aangekondigd. Deze zijn naar verluidt geschikt voor gebruik buitenshuis en beloven een hoge afspeelkwaliteit.

Xiaomi is nu een van de meest prominente elektronicafabrikanten en doet niet onder voor andere bekende bedrijven wat betreft de breedte van het productassortiment, dat zich duidelijk richt op consumentenelektronica en producten voor eindklanten. Daarom heeft Xiaomi onlangs twee Bluetooth-luidsprekermodellen geïntroduceerd.

Het eerste model is een langwerpige luidspreker die krachtige afspeelprestaties belooft tot 40 watt met een maximaal volume van 93 dB. De speaker schiet niet richtingsgevoelig, maar biedt in plaats daarvan 360° weergave, wat handig is voor gebruik buitenshuis en in grotere groepen. Volgens Xiaomi is de speaker IP67 gecertificeerd tegen stof- en waterschade, dus regen zal waarschijnlijk geen probleem vormen.

Volgens de specificaties gaat de batterij tot 17 uur mee. Het zou ook mogelijk zijn om de speaker als powerbank te gebruiken om andere apparaten op te laden. Gelijktijdige verbinding met twee smartphones wordt ondersteund, en er kan een stereosysteem worden opgezet met andere Bluetooth-luidsprekers van Xiaomi. Er is een NFC-module geïntegreerd, wat het koppelen waarschijnlijk gemakkelijker maakt. Verschillende audio-instellingen maken een eenvoudige configuratie mogelijk.

Het tweede model heeft aanzienlijk minder vermogen en afmetingen. Het totale vermogen van de Bluetooth-luidspreker wordt opgegeven als 9 watt met een maximaal volume van 90 dB. Qua ontwerp zijn er geen fundamentele verschillen met zijn grotere broer, aangezien de uitvoerkarakteristieken identiek zijn en dus all-round geluid zouden moeten leveren. De maximale levensduur van de batterij wordt gespecificeerd op 11 uur.

Beide luidsprekers worden geleverd met een LED-lichtstrip die de weergave van RGB-kleuren ondersteunt, en zijn momenteel alleen verkrijgbaar op de Chinese binnenlandse markt. Het grotere model kost net iets minder dan $80 en de mini-versie ongeveer $30. Het is nog onduidelijk of, wanneer en waar de apparaten internationaal gelanceerd zullen worden.

Een mogelijk alternatief: Koop de Xiaomi Mi draagbare bluetooth-luidspreker bij Amazon.

De fabrikant heeft ook een Bluetooth-autoversterker voor u besteld
De fabrikant heeft ook een Bluetooth-autoversterker voor u besteld

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 02 > Xiaomi: Twee nieuwe Bluetooth-luidsprekers voor buitenshuis onthuld
Silvio Werner, 2024-02-26 (Update: 2024-02-26)