Notebookcheck Logo

Xiaomi Mijia-brilcamera nu beschikbaar voor pre-order na aankondiging OTA-update

De Xiaomi Mijia Glasses Camera heeft binnenkort een functie voor het identificeren van planten en dieren. (Afbeelding bron: Xiaomi)
De Xiaomi Mijia Glasses Camera heeft binnenkort een functie voor het identificeren van planten en dieren. (Afbeelding bron: Xiaomi)
De Xiaomi Mijia Bril Camera is nu beschikbaar voor pre-order in China op sites als Xiaomi Mall en Youpin. Bovendien heeft het bedrijf een OTA-update aangekondigd, die op 10 september van start gaat. De nieuwe software zal u in staat stellen om dieren en planten te identificeren met de gadget, en het bedrijf suggereert een Dragon Ball-geïnspireerde functie is ook op komst.

De Xiaomi Mijia Bril Camera is nu beschikbaar voor pre-order via Xiaomi Mall, Xiaomi Youpin, Tmall en JD.com. Klanten in China kunnen een aanbetaling van 100 yuan (~US$14) doen om de wearable tegen de gereduceerde prijs van 2.599 yuan (~US$376) veilig te stellen; de gadget zal naar verwachting verkocht worden voor 2.699 yuan (~US$391) nadat de voorverkoopperiode eindigt op 6 september.

Naast de aankondiging van de voorverkoop, onthulde Xiaomi dat de eerste OTA-update voor het toestel op 10 september zal plaatsvinden. De nieuwe software zal een tool bevatten waarmee je de bril kunt gebruiken om verschillende dieren en planten te identificeren. De marketingbeelden suggereren dat het apparaat je de naam van de diersoort kan vertellen en een paar feiten over het onderwerp. Ook komt er een Combat Power Detector naar de wearable, wat een gimmick lijkt te zijn die knipoogt naar de gelijkenis tussen de Mijia Glasses Camera en het Scouter-apparaat uit het Dragon Ball universum

Zoals we eerder melddenheeft de bril een periscoop dubbel camerasysteem, dat 1X tot 15X hybride zoom biedt. Met de gadget kun je handsfree video's en beelden opnemen of dichter bij de actie komen tijdens een evenement zoals een sportwedstrijd. Een andere nieuwe functie van het apparaat is AI-tekstvertaling tussen Engels en Chinees. De wearable weegt ongeveer 100 g en een batterij van 1.020 mAh zorgt voor 3,3 uur gebruik of 100 minuten continu opnemen op een enkele lading. Bovendien kun je de gadget in 30 minuten opladen tot 80%. Het blijft onduidelijk of en wanneer Xiaomi de Mijia Glasses Camera op andere markten kan lanceren.

Koop de Meta Quest 2 op Amazon

Bron(nen)

Xiaomi

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Xiaomi Mijia-brilcamera nu beschikbaar voor pre-order na aankondiging OTA-update
Polly Allcock, 2022-09- 3 (Update: 2022-09- 3)