Notebookcheck Logo

Xiaomi Mijia Partition slimme was- en droogmachine kan twee ladingen tegelijk wassen

De Xiaomi Mijia Partition Was- en Droogmachine kan ladingen tot 15 kg (~33 lbs) over twee trommels wassen. (Afbeelding bron: Xiaomi)
De Xiaomi Mijia Partition Was- en Droogmachine kan ladingen tot 15 kg (~33 lbs) over twee trommels wassen. (Afbeelding bron: Xiaomi)
De Xiaomi Mijia Partition Was- en Droogmachine komt binnenkort in China op de markt. De machine heeft twee trommels, die ladingen tot 15 kg (~33 lbs) in totaal ondersteunen. Het apparaat heeft intelligente functies, waaronder automatische wasmiddeldosering en een slimme droogcyclus. Je kunt de machine bedienen via een touchscreen of de Mijia-app.

De Xiaomi Mijia Deelwas- en Droogmachine 15 kg (~33 lbs) zal binnenkort in China op de markt komen. Het apparaat heeft twee trommels die op elkaar gestapeld zijn, zodat je twee ladingen kleren tegelijk kunt wassen. De machine heeft een totale capaciteit van 15 kg (33~lbs), waarbij de onderste trommel een waslading van 10 kg (~22 lbs) aankan, en de bovenste trommel 5 kg (~11 lbs). De machine onderaan het toestel kan ook tot 10 kg kleding, beddengoed of handdoeken drogen.

De wasmachine biedt een vijfvoudig zuiveringsproces, met pasteurisatie plus UV- en zilversterilisatie, wat een sterilisatiesnelheid van 99,99% oplevert. U kunt het product reinigen met een zelfreinigende cyclus op hoge temperatuur van 95°C, en de deur heeft een antibacteriële afdichting. Dankzij een slimme afgiftefunctie kan de machine uw kleding wegen en de juiste hoeveelheid wasmiddel en andere producten doseren die u in de machine hebt geladen. De wasmachine heeft vele instellingen, waaronder een snelle wascyclus van 15 minuten en een slimme droogcyclus

U kunt de Partition was- en droogautomaat bedienen via een verborgen touchscreen op de bovendeur. Je kunt ook de Mijia-app gebruiken om de instellingen van het apparaat te kiezen of om OTA-updates naar de machine te pushen. Met de smart home-integratie kun je acties triggeren zoals een Xiao AI-spraakwaarschuwing of een slim droogrek dat bij voltooiing van de cyclus uit het plafond zakt. De Xiaomi Mijia Partition Was- en Droogmachine 15 kg wordt in China gelanceerd voor 5.999 yuan (~US$888).

Koop de Xiaomi Mi Smart Bedside Lamp 2 op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > Xiaomi Mijia Partition slimme was- en droogmachine kan twee ladingen tegelijk wassen
Polly Allcock, 2022-08-10 (Update: 2022-08-10)