Notebookcheck Logo

Xiaomi Mijia Graphene opvouwbare elektrische kachel onthuld met spraakopdrachten

Je kunt de Xiaomi Mijia Graphene opvouwbare elektrische kachel bedienen met Xiao AI-spraakcommando's. (Afbeelding bron: Xiaomi)
Je kunt de Xiaomi Mijia Graphene opvouwbare elektrische kachel bedienen met Xiao AI-spraakcommando's. (Afbeelding bron: Xiaomi)
De Xiaomi Mijia Graphene Folding Skirting Board Electric Heater Ultra-Thin Model zal vanaf 14 september in China te pre-orderen zijn. Het apparaat van 2.220 W kan de temperatuur in uw kamer in 10 minuten met maximaal 5 °C (~9 °F) verhogen en kan in tweeën worden gevouwen om hem gemakkelijk op te bergen. Bovendien kun je de verwarming bedienen met spraakopdrachten of de Mijia-app.

De nieuwe Xiaomi Mijia Graphene vouwplint elektrische kachel ultra-dun model zal op 14 september in China in de voorverkoop gaan. De 6 cm (~2,4-in) dikke verwarming kan tot 180° worden gevouwen, waardoor hij tot de helft kan worden ingeklapt en gemakkelijker kan worden opgeborgen; het apparaat is 0,75 m (~30-in) lang wanneer het is opgevouwen of 1,5 m (~59-in) wanneer het is uitgeklapt. U kunt het paneel ook in een hoek van 90° vouwen om in een hoek te passen.

Het apparaat bevat een 1,29 m lang verwarmingselement, dat grafeen gebruikt om je huis sneller te verwarmen. Volgens Xiaomi kan het paneel van 2.200 W uw kamer in 10 minuten tot 5 °C verwarmen. Het bedrijf suggereert ook dat de verwarmingsmethode je huid minder snel uitdroogt en is ontworpen om een constante temperatuur te behouden en energieverspilling te voorkomen. Tot de veiligheidskenmerken van het product behoort een oververhittingsbeveiligingsschakelaar.

Met behulp van een ingebouwd touchscreen kunt u de temperatuur instellen van 16 tot 28 °C (~61 tot 82 °F) en een timer instellen voor maximaal 12 uur. Je kunt de opvouwbare elektrische kachel ook bedienen met Xiao AI-spraakcommando's of de Mijia-app. Vanaf 14 september kunt u de Xiaomi Mijia Graphene Folding Skirting Board Electric Heater Ultra-Thin Model in China pre-orderen voor 799 yuan (~US$115); het apparaat zal naar verwachting in de toekomst verkocht worden voor 899 yuan (~US$130).

Xiaomi Mijia Graphene vouwplint elektrische kachel ultra-dun model. (Image bron: Mijia)
Xiaomi Mijia Graphene vouwplint elektrische kachel ultra-dun model. (Image bron: Mijia)
Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Xiaomi Mijia Graphene opvouwbare elektrische kachel onthuld met spraakopdrachten
Polly Allcock, 2022-09-13 (Update: 2022-09-13)