Notebookcheck Logo

XNote: Smart Notebook met ChatGPT haalt meer dan US$200.000 op via Kickstarter

De XNote zal vanaf februari 2024 worden geleverd. (Afbeeldingsbron: XNote)
De XNote zal vanaf februari 2024 worden geleverd. (Afbeeldingsbron: XNote)
De XNote is een Smart Notebook dat werkt met een bijbehorende XNote Smart Pen en XNote app om handgeschreven notities te digitaliseren of te spiegelen. De XNote Set is verkrijgbaar vanaf US$179 op Kickstarter en zou begin 2024 geleverd moeten worden.

De XNote is de laatste uren van zijn Kickstarter-campagne ingegaan. De XNote is niet verbonden aan de sociale mediadienst die vroeger bekend stond als Twitter, maar bestaat uit een slimme pen, een aangepast notitieblok en een mobiele app. Samen kunnen ze handgeschreven notities digitaliseren of spiegelen op een gekoppelde smartphone.

Volgens XNote maakt de slimme pen verbinding met een gekoppelde smartphone via Bluetooth Low Energy 5.0 (BLE 5.0), die vervolgens opgeslagen gegevens op servers synchroniseert met SHA-256 encryptie. Bovendien detecteert en categoriseert XNote automatisch taken en agenda-afspraken. Bovendien heeft het bedrijf ondersteuning voor meerdere talen geïntegreerd, met 53 ondersteunde talen op het moment van publicatie.

Verder hoopt XNote zijn pakket van anderen te onderscheiden met verschillende AI-functies, waaronder de optie om samenvattingen te maken met behulp van ChatGPT. Helaas koppelt XNote deze functies aan het XNote Premium-pakket, dat als lanceringsspecial US$9 per maand of US$59 per jaar kost. Daarentegen kost een XNote momenteel US$179 vóór verzending, inclusief de XNote Smart Pen, XNote Notebook, oplaadkabel, een pak met vijf inktcartridges en een maandabonnement op XNote AI Premium. Zie XNote's Kickstarter-campagne voor meer details.

(Afbeeldingsbron: XNote)
(Afbeeldingsbron: XNote)
(Afbeeldingsbron: XNote)
(Afbeeldingsbron: XNote)
(Afbeeldingsbron: XNote)
(Afbeeldingsbron: XNote)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 11 > XNote: Smart Notebook met ChatGPT haalt meer dan US$200.000 op via Kickstarter
Alex Alderson, 2023-11-30 (Update: 2023-11-30)