Notebookcheck Logo

Trust Luminus RGB gaming bureau komt op de markt

Trust Luminus RGB gaming bureau in wit (Bron: Trust)
Trust Luminus RGB gaming bureau in wit (Bron: Trust)
Het nieuwe Trust Luminus RGB gaming bureau, verkrijgbaar in zwart of wit en geprijsd voor 149,99 pond (helaas nog niet verkrijgbaar in de VS), kan een gewicht tot 150 kg aan en is voorzien van een bekerhouder, een koptelefoonhouder en 10 verschillende verlichtingsmodi. Het ontwerp bevat ook een ingebouwd kabelbeheersysteem.

De Luminus RGB is de derde toevoeging aan de reeks gaming desks van Trust, na de Dominus en Imperius XL. In tegenstelling tot zijn broers en zussen is de Luminus RGB verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk zwart en wit. Het prijskaartje is momenteel £149,99 en voorlopig is dit product alleen te vinden op Amazon UK en Very.

Dit bureau is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en ABS/PC, weegt 15,5 kilogram en meet 60 x 120 x 74 centimeter. Naast het kabelbeheersysteem dat gamers helpt ruimte te besparen, heeft de Trust Luminus RGB ook beker- en koptelefoonhouders. Wat de verlichting betreft, is het apparaat uitgerust met on-desk aanraakbediening die een eenvoudige manier biedt om een van de 10 verschillende beschikbare modi te kiezen en aan te passen.

Het maximaal ondersteunde gewicht van 150 kilogram (meer dan 330 pond) maakt dit gaming bureau zelfs geschikt voor de zwaarste desktopcomputers en randapparatuur die elke gamer in de beschikbare ruimte kan passen. Uiteraard is dit bureau ook geschikt voor spelconsoles en smart TV's in plaats van desktop- of mini-pc's en hun randapparatuur.

Aangezien de Luminus RGB of zijn broers en zussen niet verkrijgbaar zijn op Amazon US, kunnen gebruikers het 31,5-inch Seven Warrior gaming bureau met LED-verlichting en stopcontacten kopen, dat momenteel $89,99 kost in plaats van $129,99 (31% korting).

Bron(nen)

Vertrouwen (GXT 709W, GXT 709)

Please share our article, every link counts!
Codrut Nistor, 2024-03-15 (Update: 2024-03-15)