Notebookcheck Logo

Samsung Galaxy S25 en Galaxy S25 Plus worden volgens de geruchten gelanceerd met een camerasensor van Sony

Er is nieuwe informatie over de Samsung Galaxy S25 en Galaxy S25 Plus online verschenen (afbeelding via Windows Report)
Er is nieuwe informatie over de Samsung Galaxy S25 en Galaxy S25 Plus online verschenen (afbeelding via Windows Report)
Samsung is van plan om een Sony IMX-sensor te gebruiken als primaire camera voor de Galaxy S25 en Galaxy S25 Plus. Naar verluidt zal deze de IMX890 voor Galaxy gaan heten en exclusief door Samsung worden gebruikt.

Alles wat we weten over de Galaxy S24 serie suggereert dat ze opnieuw incrementele upgrades zullen brengen ten opzichte van hun Galaxy S23 (US$799 op Amazon). Dat zou de reden kunnen zijn waarom Samsung van plan is om te adverteren met de AI-mogelijkheden van de telefoons om nieuwsgierige blikken weg te houden van de anders zo glansloze hardware glansloze hardware. Gelukkig zullen degenen die een jaar kunnen wachten blij zijn te weten dat de Galaxy S25-serie een aantal legitieme verbeteringen zal brengen.

@Tech_reve, een bekende leaker, zegt dat de Samsung Galaxy S25 en Galaxy S25+ eindelijk de verouderde ISOCELL GN3-sensor zullen dumpen en in plaats daarvan een sensor van Sony zullen gebruiken. Hoewel het exacte model niet bekend is, heeft dezelfde dezelfde leaker liet eerder doorschemeren dat het een aangepaste variant zou kunnen zijn met de naam IMX890 voor Galaxy. De Galaxy S25 Ultra, aan de andere kant, zal gebruik blijven maken van Samsung's eigen ISOCELL sensoren.

Zoals altijd moet men de bovenstaande informatie met scepsis behandelen. De Galaxy S25 is nog meer dan een jaar verwijderd van lancering, en wijzigingen op het laatste moment (of kostenbesparende maatregelen) zouden Samsung kunnen dwingen om over te stappen op oudere hardware. Tot nu toe is het enige enigszins bevestigde Galaxy S25 onderdeel de 10-core Exynos 2500 SoC, die naar verluidt wordt ontwikkeld door het Dream Team van ingenieurs van Samsung.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 12 > Samsung Galaxy S25 en Galaxy S25 Plus worden volgens de geruchten gelanceerd met een camerasensor van Sony
Anil Ganti, 2023-12- 4 (Update: 2023-12- 4)