Notebookcheck Logo

Redmi Pad: Vermeende live afbeelding van Xiaomi's eerste budget tablet duikt op naast geruchten over een MediaTek Kompanio chipset

De Redmi Pad zal waarschijnlijk goedkoper zijn dan de Xiaomi Pad 5. (Image Source: Xiaomi)
De Redmi Pad zal waarschijnlijk goedkoper zijn dan de Xiaomi Pad 5. (Image Source: Xiaomi)
Er is nu een nieuwe afbeelding opgedoken op Chinese social media pagina's die claimt de aankomende Redmi Pad in levenden lijve af te beelden. De tablet heeft een strak design, wellicht geïnspireerd door de Realme Pad X - een tablet waar het waarschijnlijk tegenop zal moeten boksen.

Het lijkt er steeds meer op dat Xiaomi een nieuwe tablet klaar heeft voor lancering onder het Redmi merk Het gerucht over de Redmi Pad dook een paar maanden geleden voor het eerst op, met vermelding van zijn 5G-hardware. Een afbeelding waarvan nu wordt beweerd dat het die van de Redmi tablet is, lijkt nu ook in het wild te circuleren.

De gedeelde afbeelding toont alleen de achterkant van de tablet, met een rechthoekige cameramodule en het Realme-logo in de benedenhoek. Er zijn maar zo veel manieren waarop een tablet kan worden ontworpen, dus het is geen verrassing dat de afgebeelde tablet lijkt te nemen ontwerp aanwijzingen van wat zou een rivaal-de Realme Pad X zijn.

Verwacht wordt dat de Redmi Pad, als of wanneer hij wordt gelanceerd, zal wedijveren met de Realme Pad X als een betaalbare tablet voor de massa. Details zijn momenteel onbekend, maar een eerder lek leek erop te wijzen dat het 5G-ondersteuning zou bieden. Volgens Digital Chat Station, de goedkoopste van de vier aankomende tablets van Xiaomi zou landen met een 10,4-inch display. Dat zou wel eens kunnen verwijzen naar de Redmi Pad. De beeldbron beweert ook dat de Redmi Pad zal worden uitgerust met een nieuwe MediaTek Kompanio-chipset.

Lanceerplannen zijn eveneens ongrijpbaar, maar leaker Mukul Sharma beweert dat een Redmi-tablet in India zal worden gelanceerd, dus het is waarschijnlijk dat de Redmi Pad een wereldwijde lancering krijgt als hij eindelijk arriveert.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 07 > Redmi Pad: Vermeende live afbeelding van Xiaomi's eerste budget tablet duikt op naast geruchten over een MediaTek Kompanio chipset
Ricci Rox, 2022-07-25 (Update: 2022-07-25)